PJ Shoes prezintă în premieră – Colectia de Primăvară-Vară 2011

Bucureşti, 24 Februarie 2011 – PJ Shoes prezintă în premieră detalii despre colecția de primăvară – vară ce se va lansa pe data de 12 Martie 2011.
Colectia PJ Shoes de Primavara / Vara 2011 se remarca prin culori vii, cristale sclipitoare, piei moi, talpi usoare si design modern. Copilul PJ adopta stilul casual, fie ca este vorba de casual cool ori casual chic sau chiar casual jucaus. Astfel, balerinii PJ vin in primavara aceasta intr-o varietate de culori sidefate, metalizate folosind piele premium in interior si exterior. Balerinii sunt complementati de detalii decorative discrete, cum ar fi florice ori fundite care compleaza modelul si nu il incarca.
“Ideea centrala a acestei colectii este sarbatorirea Primaverii si a Copilariei. Echipa PJ Shoes creaza pantofiorii avand in vedere urmatoarele prioritati: confort, utilitate si stil. Toate produsele noastre sunt din piele, in interior si exterior. Brandul PJ Shoes s-a nascut din dragostea noastra pentru copii si pasiunea pentru pantofi. Cu el ne-am propus sa castigam zambetele copiilor si increderea parintilor”, a declarat Raluca Pache, Brand Manager.
Sandalele PJ Shoes sunt perfecte pentru petrecerile de vara. Culorile vii si cristalele adaugate vor face din domnisoarele ce le vor purta sufletul petrecerii. Pielea folosita in interior si exterior este moale si usoara.
Baietii PJ se remarca printr-un stil casual cool relaxat. Astfel, mocasinii Toni combina stilul clasic cu cel modern. Cusuti manual si avand piele premium in interior si exterior mocasinii sunt perfecti pentru zilele de primavara – vara. Mocasinii devin un “must have” in sezonul acesta, iar PJ Shoes propune un model extrem de usor si de confortabil de mocasin.
La primii pasi PJ Shoes adopta un stil casual jucaus. Incaltamintea pentru primii pasi ajuta piciorusele copiilor sa se dezvolte natural. Toate produsele au talonet, iar pielea folosita in interior si exterior este de cea mai buna calitate.
PJ Shoes sarbatoreste Primavara in stil!

PJ Shoes crează pantofi pentru cei mai prețioși și pretențioși clienți: copiii. Fiecare produs PJ Shoes recunoaşte particularităţile anatomice ale piciorușelor micuților clienți, pentru ca ei să se bucure de tot ce inseamnă calitate, confort și siguranță cu fiecare pas pe care îl fac.
PJ Shoes vine cu o experiență de peste 30 de ani în producția de încălțăminte. Toate produsele PJ Shoes sunt din piele naturală sau materiale impermeabile și care permit piciorului să respire. Tălpile și calapoadele folosite respectă cele mai riguroase standade de calitate. Compania detine ISO9001.
Informaţii suplimentare pot fi gasite: www.pjshoes.ro
Pentru mai multe detalii:
Monica Magureanu
Monica.magureanu@pandorra.ro
Tel: +40742 044 510