PJ Shoes lansează colectia de Primăvară-Vară 2011!

Bucureşti, 12 Martie 2011 – PJ Shoes lansează colecția de Primăvară-Vară 2011 la școala generală numarul 11 din București cu o petrecere a copilăriei pentru părinți și pentru copii.
“Ideea centrală a acestei colecÈ›ii este sărbătorirea Primăverii È™i a Copilăriei. Echipa PJ Shoes crează pantofiorii având în vedere următoarele priorități: confort, utilitate È™i stil. Toate produsele noastre sunt din piele, în interior È™i exterior. Brandul PJ Shoes s-a născut din dragostea noastră pentru copii È™i pasiunea pentru pantofi. Cu el ne-am propus sa castigam zâmbetele copiilor È™i încrederea părinÈ›ilor”, a declarat Raluca Pache, Brand Manager.
Colecția PJ Shoes de Primavară / Vară 2011 se remarcă prin culori vii, cristale sclipitoare, piei moi, tălpi ușoare și design modern. Copilul PJ adoptă stilul casual, fie că este vorba de casual cool ori casual chic sau chiar casual jucăuș. Astfel, balerinii PJ vin în primavara aceasta într-o varietate de culori sidefate, metalizate folosind piele premium în interior și exterior. Balerinii sunt complementați de detalii decorative discrete, cum ar fi florice ori fundițe care completează modelul și nu îl încarcă.
Una dintre preocupările permanente ale echipei PJ Shoes constă în realizarea de produse adecvate creșterii sănătoase a copiilor. La petrecerea PJ Shoes din primăvara acestui an s-a alăturat un partner de excepție, CENTRUL DE GIMNASTICA SI MASAJ PENTRU BEBELUSI SI COPII – KINETOBEBE. Reprezentanții companiei au răspuns întrebărilor părinților legate de dezvoltarea armonioasa a piciorușelor copiilor, îmbinând utilul cu plăcutul la petrecerea de Sâmbătă, 12 Martie.
“Suntem extaziați de numărul mare de persoane care au venit la petrecere și care au decis să ne probeze încălțămintea. Dorim să mulțumim conducerii Școlii Ion Heliade Rădulescu pentru găzduirea evenimentului și pentru tot ajutorul acordat. Copiii au fost minunați și spontani. Expozitia de desen Pantofiorul Fermecat a impresionat prin originalitate și talent. PJ Shoes dorește să stimuleze și in viitor creativitatea copiilor și să îi sprijine în dezvoltarea lor academică. Așadar, asteptați-vă și la alte evenimente marca PJ Shoes.”
Brandul PJ Shoes s-a lansat pe piața românească în Noiembrie 2009 prin realizarea a 1,000 de perechi de încălțăminte de iarnă. În 2010 producția a crescut la 8,000 de perechi, iar pentru anul 2011 se preconizează realizarea a 14,000 de perechi. PJ Shoes distribuie în diverse lanțuri de magazine și retaileri din Bucuresti și din țară. Produsele se pot gasi și online pe site-ul www.pjshoes.ro, precum și pe alte platforme cum ar fi: www.pantoficopii.ro , www.bambinii.ro.
Participant la târgurile internaționale de contractări de la Milano si Düsseldorf, PJ Shoes a exportat in 2010 în Franța și Belgia. Garanția calității produselor o reprezintă experiența de peste 30 de ani de zile a echipei PJ Shoes în producția de încălțăminte.
Un brand 100% romanesc, PJ Shoes își propune planuri ambițioase de dezvoltare și continuă tradiția de peste 30 de ani în producția de încălțăminte.
O petrecere a primăverii, o colecÈ›ie cu stil – PJ Shoes a sărbatorit Sâmbăta, 12 Martie, primăvara în stil!
KINETOBEBE este primul Centru de gimnastica destinat in exclusivitate copiilor si bebelusilor, cu exceptia centrelor din sistemul medical public. Este singurul centru de gimnastica pentru copii din Romania care implementeaza metoda americana de dezvoltare a bebelusilor – Baby Gym si Baby Yoga

PJ Shoes crează pantofi pentru cei mai prețioși și pretențioși clienți: copiii. Fiecare produs PJ Shoes recunoaşte particularităţile anatomice ale piciorușelor micuților clienți, pentru ca ei să se bucure de tot ce inseamnă calitate, confort și siguranță cu fiecare pas pe care îl fac.
PJ Shoes vine cu o experiență de peste 30 de ani în producția de încălțăminte. Toate produsele PJ Shoes sunt din piele naturală sau materiale impermeabile și care permit piciorului să respire. Tălpile și calapoadele folosite respectă cele mai riguroase standarde de calitate. Compania deține ISO9001.
Informaţii suplimentare pot fi gasite: www.pjshoes.ro
Pentru mai multe detalii:
Monica Magureanu
Monica.magureanu@pandorra.ro
Tel: +40742 044 510