PJ Shoes – Cifra de Afaceri in crestere cu peste 200%!

Bucureşti, 19 Aprilie 2011 – PJ Shoes anunta o cifra de afaceri in crestere cu peste 200% in perioada ianuarie-martie fata de aceiasi perioada a anului trecut.
O data cu lansarea in luna martie a acestui an a colectiei de Primavara-Vara 2011, PJ Shoes sarbatoreste inca o data primavara cu stil!
Vanzarile colectiei de Primavara – Vara 2011 au depasit cele mai optimiste asteptari ale managementului. In Martie s-a vandut peste 60% de oferta de incaltaminte. Produsul vedeta a ramas si in anul acesta modelul Balerina. Toate fetitele doresc sa fie balerine si pentru ele PJ Shoes a creat un model delicat si deosebit de balerin. Pielea aurie sidefata la care s-a adaugat o fundita discreta la spate cu un cristal mic au facut din acest pantofior un produs dorit de toate fetitele. Si balerinii Elisa au fost extrem de apreciati. Culoarea mov a disparut prima de pe rafturile PJ Shoes.
PJ Shoes multumeste copiilor si parintilor pentru increderea acordata produselor companiei, pentru apropierea fata de acest brand 100% romanesc si priveste cu incredere spre viitor. Optimismul mamagementului rezida si in deschiderea magazinelor de incaltaminte inspre distribuirea produselor PJ Shoes atat in Bucuresti cat si in tara. Cu noi puncte de distributie in Oradea si Brasov acest brand tanar priveste cu optimism spre viitor.
PJ Shoes crează pantofi pentru cei mai prețioși și pretențioși clienți: copiii. Fiecare produs PJ Shoes recunoaşte particularităţile anatomice ale piciorușelor micuților clienți, pentru ca ei să se bucure de tot ce inseamnă calitate, confort și siguranță cu fiecare pas pe care îl fac.
PJ Shoes vine cu o experiență de peste 30 de ani în producția de încălțăminte. Toate produsele PJ Shoes sunt din piele naturală sau materiale impermeabile și care permit piciorului să respire. Tălpile și calapoadele folosite respectă cele mai riguroase standade de calitate. Compania detine ISO9001.
Informaţii suplimentare pot fi gasite: www.pjshoes.ro
Pentru mai multe detalii:
Monica Magureanu
Monica.magureanu@pandorra.ro
Tel: +40742 044 510

Adresa: Sos. Berceni nr.8, Sector 4, Bucuresti, Romania 04195
E-mail: office@pjshoes.ro
Telefon: +(40) 21 332 – 7608
+(40) 722 384 713
Fax: +(40) 21 332 – 760