Pizza San Marco – noi iti aducem pizza la usa. Pofta Buna! Comenzi directe de pe website-ul www.pizzasanmarco.ro

Istoria Pizza San Marco nu a inceput in 1958 iar primul restaurant nu a fost deschis in 1960, iar in 1985 nu existau deja 3000 de francize Pizza San Marco in toata lumea. Facem pizza din martie 2004, o facem foarte buna din 2005, si clientii fideli mananca de 2 ori pe zi in prezent. NU, nu este o reteta italiana traditionala mostenita de la un unchi din Venetia iar pe bucatarul nostru nu il cheama Luigi.

Am invatat singuri sa facem pizza si a trecut un an pana cand toti prietenii nostri au spus ca e cea mai buna. Am inventat un blat amestecand 11 ingrediente diferite si am pus pe el numai produse proaspete si de calitate. Am pus pizza noastra in cea mai joviala cutie si am pastrat-o fierbinte in genti electro-termice pana la usa clientului, apoi… i-am urat Pofta Buna!

Iar acum iti poti comanda pizza chiar de pe website-ul nostru, iar noi te vom suna inapoi pentru confirmare. Fara batai de cap, fara telefoane, comanda pizza doar cu un simplu click. Avem un website nou, spectaculos si usor de folosit. Convinge-te vizitand www.pizzasanmarco.ro