Pizza Hut va pofteste la masa cu Regina! Crown Pizza: o pizza regala

Daca vrei sa fi tratat regeste, te asteptam in restaurantele Pizza Hut pentru o experienta unica: Crown Pizza si aluatul sau inconfundabil – cel mai nou si mai apetisant blat de pizza pe care vi l-ati imaginat peste ale carui margini sunt asternute 12 bile tartinabile din branza cremoasa. O pizza cu adevarat regala, care poate fi servita in orice combinatie de ingrediente.

Crown Pizza este regina pizzelor. O pizza unica si delicioasa de care te poti bucura in orice moment al zilei. Te asteptam in restaurantele Pizza Hut pentru a impartasi momente de neuitat alaturi de cei dragi, intr-un festin al simturilor. Si, cum o pizza regala nu poate fi incadrata in tipare, pentru blatul Crown Crust nu exista limitari: lasa-te purtat de poftele culinare si de imaginatie si, pentru o experienta inedita, transforma orice pizza mare din meniul nostru intr-o pizza regala.

Crown Pizza poate fi comandata, incepand cu luna noiembrie, in restaurantele Pizza Hut din intreaga tara.

Despre Pizza Hut Romania

Lantul casual Pizza Hut este activ pe piața din Romania din 1994, iar in prezent opereaza prin intermediul a 13 restaurante. De doi ani a intrat si pe piata de livrari cu brandul PHD, avînd deja 8 locatii si acoperind cea mai mare parte a Capitalei