Pizza Hut transforma toamna in anotimpul ofertelor

La Pizza Hut nu ai cum sa scapi! Ofertele te urmaresc in orice moment al zilei.

Fie ca iti doresti un pranz bogat, un lunch de dupa-amiaza tarzie sau o cina savuroasa, aici le gasesti pe toate.

Cu numai 10 lei, la Pizza Hut te poti bucura de luni pana vineri, de la ora 11.00 pana la ora 14.00, de un pranz delicios cu pizza, cornuri umplute cu branza Mozzarella si salam pepperoni, insotite de orice bautura racoritoare din gama Pepsi.

Nu i-am uitat nici pe cei foarte ocupati, care abia in orele tarzii ale dupa-amiezii se pot gandi la o binemeritata pauza de masa. Cu meniul Happy Hour, intre orele 15.00 si 18.00, ai 25% reducere la orice desert si bautura racoritoare.

Daca in schimb vrei sa te bucuri de atmosfera relaxata a unui restaurant casual la vremea cinei, zilnic intre 18.00-22.00, cu doar 19,90 lei, la Pizza Hut poti opta pentru un meniu bogat cu salata, paste sau pizza cu trei topping-uri la alegere, plus cate un antreu delicios.

Credeati ca lucrurile se opresc aici? Ei bine, la toate acestea se adauga Meniul Zilnic! In orice zi a saptamanii, la orice ora, poti opta pentru unul dintre meniurile special create cu salate, pizza Margherita, bruschete sau delicioasele frigarui de pui, berbecut si legume pentru numai 19,90 lei.

Toate aceste oferte sunt valabile in restaurantele Pizza Hut din Bucuresti si au intrat in vigoare incepand cu data de 25 octombrie.

Lantul de restaurante casual Pizza Hut a intrat pe piata din Romania sub sistem de franciza, acordata in 1994 companiei SC American Restaurant System SA si opereaza in prezent prin intermediul a 13 locatii.