Pizza Hut te asteapta la Pasta Festival

Incepand cu 13 septembrie, Pizza Hut le-a pregatit o noua surpriza clientilor sai – Pasta Festival!

Conceptul noii oferte este simplu: zilnic, intre orele 18.00 si 22.00, la Pizza Hut mananci cate paste poti si bei Pepsi cat vrei cu numai 19,90 lei de persoana.

Oferta este valabila in restaurantele Pizza Hut din provincie si in restaurantul Pizza Hut Liberty Center din Bucuresti, iar produsele comandate nu pot fi luate la pachet.

Astfel, clientii Pizza Hut din aceste locatii pot incerca oricare dintre cele 19 retete de paste disponibile in meniul special Pasta Festival si pot cere ospatarilor sa le reumple paharele cu bauturi din gama Pepsi ori de cate ori doresc.

Oferta Pasta Festival nu este singura oferta de acest tip intalnita de-a lungul timpului in meniul Pizza Hut si a fost gandita in urma reactiilor puternic favorabile din partea clientilor la oferta “Mananci pizze cate poti” implementata anul trecut la nivel national.

Lantul de restaurante casual Pizza Hut opereaza in Romania prin intermediul a 13 locatii, dintre care opt in Bucuresti, doua in Cluj si cate unul in Constanta, Timisoara si Iasi.

Pentru mai multe informatii, va rugam accesati PizzaHut.ro.