Pizza Hut sustine studentii pasionati de domeniul comunicarii

Vineri, 25 mai, Pizza Hut este alaturi de studentii interesati de domeniul comunicarii in cadrul Prime Quest, un eveniment in care tineri la inceputul carierei vor avea sansa de a afla cum functioneaza o agentie de comunicare si ce presupune fiecare departamanent in parte: Strategie, Social Media, BTL, Client Service.

 

„Suntem increzatori in potentialul tinerilor si vrem sa le oferim sprijin in dezvoltarea profesionala si construirea unei cariere. Ne bucuram sa fim alaturi de studentii interesati de domeniul comunicarii, in cadrul evenimentului Prime Quest.” declara…

De-alungul timpului Pizza Hut s-a implicat in diverse proiecte care au vizat sustinerea educatiei tinerilor, dintre care enumeram: campania de strangere de fonduri „ Eu cum ajung la scoala”, campania „ Vreau in clasa a noua” pentru care Pizza Hut impreuna cu clientii sai strang fonduri inca din anul 2008, Congresul National al Studentilor la Comunicare editia 2010.

 

Despre Pizza  Hut

Lantul de restaurante casual Pizza Hut este activ pe piata din Romania din 1994, iar in prezent opereaza prin intermediul a 14 restaurante. In anul 2007 a intrat si pe piata de livrari cu brandul PHD, avand deja 8 locatii si acoperind cea mai mare parte a Capitalei.