Pizza Hut sarbatoreste 10 ani de existenta pe piata ieseana

Pizza Hut Iasi a onorat pana in prezent peste 300 000 de comenzi, iar daca s-ar pune cap la cap numarul de pizza vandute, orasul Iasi ar putea fi inconjurat de aproape trei ori.

Pe 10 aprilie, se implinesc 10 ani de cand Pizza Hut a deschis restaurantul casual din Iasi. Cu aceasta ocazie, iesenii vor beneficia in aceasta zi de 10% reducere la orice produs comandat.

“Aniversarile sunt frumoase si vesele, dar si ocazii pentru bilant. Iesenii au fost gazde bune pentru noi si sper ca si noi le-am oferit momente memorabile in restaurantul Pizza Hut. Urez la multi ani colegilor mei de acolo si clientilor care ne vor fi oaspeti in perioada aniversara.” declara Carmen Lupulet, director de marketing Pizza Hut Romania.

In cei zece ani de prezenta pe piata ieseana, Pizza Hut a onorat peste 300 000 de comenzi, inregistrand o medie zilnica de peste 100 de tranzactii. Cel mai iubit produs al Pizza Hut este, in randurile iesenilor, pizza Europeana, care a inregistrat pana acum mai mult 10 000 comenzi onorate.

Daca numarul de pizza comandate in decursul celor zece ani s-ar distribui uniform, s-ar putea spune ca fiecare locuitor al Iasului, indiferent de varsta, a savurat cel putin unul dintre cunoscutele produse purtand marca Pizza Hut. Iar daca toate pizzele comandate in Iasi la Pizza Hut ar putea fi puse cap la cap, distanta care s-ar putea acoperi astfel ar echivala cu distanta Iasi – Chisinau.

De-alungul celor 10 ani de activitate pe piata ieseana, Pizza Hut s-a bucurat de prezenta a numeroase vedete printre care: Andrea Marin, Maia Morgenstern, Akcent, echipa de la “Dansez pt tine” (Mihai Albu, Beatrice Rancea, Emilia Popescu, Edy Stancu), Trupa “Fara Zahar”, Voltaj, O-Zone, Giulia, Anda Adam.

Despre Pizza Hut Romania
Lantul de restaurante casual Pizza Hut este operat in sistem de franciza, licenta pentru Romania fiind acordata in 1994 companiei SC American Restaurant System SA. In prezent exista 13 locatii Pizza Hut la noi in tara: opt in Bucuresti, doua in Cluj si cate una in Constanta, Iasi si Timisoara.