Pizza Hut: 350 000 de euro investiti in al 14-lea restaurant din Romania

Noul restaurant Pizza Hut a fost deschis in Bucuresti, in Afi Palace Cotroceni

 

Incepand cu 27 aprilie, Pizza Hut invita toti iubitorii de pizza si nu numai pe acestia in noul restaurant deschis in mall-ul bucurestean Afi Palace Cotroceni. Restaurantul are o suprafata de 375 mp si concretizeaza o investitie de 350 000 de euro.

Pizza Hut Afi Cotroceni isi intampina clientii cu un design modern si prietenos, acestia avand la dispozitie o sala de mese de 140 de locuri.

Restaurantul a generat pe piata bucuresteana 30 de noi locuri de munca si se preconizeaza ca va avea, in primul an de functionare, o cifra de afaceri de 785 000 euro.

In Bucuresti, Pizza Hut isi asteapta clientii in 9 locatii: Dorobanti, Mosilor, Baneasa Shopping Citty, Liberty Center, Delta, Bucuresti Mall, Sun Plaza si Plaza Romania. In meniul Pizza Hut, clientii pot gasi pe langa celebrele retete de pizza marca Pizza Hut si o gama variata de paste, antreuri, salate, deserturi si bauturi.

Despre Pizza  Hut

Lantul de restaurante casual Pizza Hut este activ pe piata din Romania din 1994, iar in prezent opereaza prin intermediul a 14 restaurante. In anul 2007 a intrat si pe piata de livrari cu brandul PHD, avand deja 8 locatii si acoperind cea mai mare parte a Capitalei.