PitiClic vă aÅŸteaptă în perioada 26-29 aprilie la Salonul InternaÅ£ional de Carte pentru Copii si Tineret, organizat la MOLDEXPO, Chisinau – Moldova.

Infomedia Pro vă invită şi anul acesta, în perioada 26-29 aprilie, la cea de-a XVI-a ediţie a Salonului Internaţional de Carte pentru Copii si Tineret, ediţie care se va desfăşura la MOLDEXPO, Str Ghioceilor, nr.1, CHISINAU, MOLDOVA.

Aşa cum v-am obişnuit de-a lungul anilor, vă propunem produse educaţionale interactive dedicate copiilor cu vârste cuprinse între 3 şi 11 ani, create împreuna cu cadre didactice de specialitate, în conformitate cu programa preşcolară şi şcolară, având avizul Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului.

Vă aşteptăm cu mare drag să descoperiţi cele mai recente produse, iar împreună cu cei mici să vă bucuraţi de lumea PitiClic plina de jocuri de perspicacitate, logică şi îndemânare, poveşti interactive bilingve şi multe alte surprize. Vom fi bucuroşi să vă oferim posibilitatea de a testa produsele noastre alături de cei mici şi de a intra în lumea de basm PitiClic.

Pentru informaţii suplimentare vă rugăm sa accesaţi: www.infomediapro.ro şi www.soft4kids.ro sau să ne contactaţi la numerele de telefon: 021/310.63.44, 031.411.51.54.

Despre Infomedia Pro

Încă din anul 1997, Infomedia Pro dezvoltă software educaţional pentru preşcolari şi şcolari, software elaborat împreună cu cadre didactice de specialitate şi având avizul Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului. Principalele game de produse software sunt seria PitiClic destinată preşcolarilor şi seria PitiClic Senior, destinată şcolarilor din clasele I-IV.
Din dorinţa de a se adapta la schimbările tehnologice de pe piaţă, Infomedia Pro a dezvoltat şi aplicaţii mobile destinate celor mici.
Contact: office@infomediapro.ro, 021.310.63.44, 031.411.51.54.