PICATURI DE OCHI, LACRIMI ARTIFICIALE

Atunci cand suferi de uscaciune oculara si sidromul ochiului uscat, este indicat sa apelezi la niste picaturi de ochi, asa numitele lacrimi artificiale, care te pot ajuta sa inlaturi aceste probleme neplacute ale ochiului.

Picaturile oftalmice precum precum Clean Active Premium 15 ml sunt solutia si suportul pentru lentile si instrumente de baza pentru purtatorii de lentile de contact.

Picaturile Clean Activ Premium cu acid hialuronic permite sa imbunatateasca aproape imediat confortul vizual prin eliminarea uscaciunii ochilor si stabilizarea filmului lacrimal.

Acestea ofera:

-hidratare instantanee

-curatare suplimentara

-prevenirea riscului contractarii unor infectii de orice natura

-inbunatatirea calitatii vederii

-regenerarea accelerata a ochiului

Blink Intensive 10 ml

Blink intesive picaturi ochi lacrimi artificiale

Blink® intensive impiedica uscarea si iritatarea ochilor. Aerul uscat ajuta ca ochiul sa devina uscat si iritat. Aceasta problema afecteaza 20 % din populatie. Procesul de imbatranire, schimbarile hormonale, aerul conditionat, medicamente si lentilele de contact necorespunzatoare pot creste riscul de simptome de ochi uscat.

Daca faceti parte din cei 20 %, va confruntati cu uscaciunea ochilor si nu utilizati picaturi pentru ochi inca, ar trebui cu siguranta sa incercati Blink® intensive.

Avizor Cleaning Drops

O clipire este de ajuns si Avizor Cleaning Drops si ungeti bine si rapid lentilele de contact si se curatata de reziduuri de murdarie si de lipide in timp ce sunt purtate.

Dupa aplicarea Avizor Cleaning Drops (direct pe lentile), lentilele sunt curatate usor si rapid si veti obtine o lubrifiere de lunga durata a lentilelor de contact. Picaturile de curatare sunt foarte recomandate pentru perioade lungi, conditii de mediu dificile (cum ar fi poluarea grea a aerului cu praf de polen) si in special pentru ochi, cu o tendinta puternica pentru acumularea de depozite.

De indata ce purtarea lentilelor de contact se deterioreaza pe parcursul perioadei de purtare si incepeti sa simtiti mai grele lentilele, aceste picaturi de curatare va fi un ajutor practic si de incredere pentru tine.