Piata de delivery: PHD lanseaza trendul celor mai mici preturi.

PHD intampina toamna cu noi oferte irezistibile, la cele mai avantajoase preturi cu putinta.  Acum te poti bucura de minunatele retete PHD, la preturi pe care nici macar nu ti le-ai imaginat. Fie ca iei masa singur, cu prietenii sau familia, avem meniuri gata sa satisfaca orice pofta. In plus, pe langa meniurile complete disponibile, la doua pizza comandate ai reducere de 25% pentru un P`zone.

Avem o varietate de meniuri asezonate cu preturi pe masura:  Meniul Complet pentru 4 persoane, care contine o pizza mare, patru salate Coleslaw, o portie de Crostini si un Pepsi la 2l, la doar 12,50 lei de persoana. Meniul Aripioare cu 5 aripioare, cartofi copti, salata Coleslaw si un Pepsi la 0,5l la doar 16,90 lei. Te provocam sa combini orice pizza medie cu un P`zone si o salata la doar 35.00 lei!

Despre Pizza Hut Delivery

De la intrarea pe piata din Romania, din decembrie 2007, PHD a cunoscut un trend mereu ascendent, surprinzandu-si in permanenta clientii cu produse noi si foarte apreciate. In plus, succesul PHD este dator atat conceptului unic in Romania de “Pizza livrata fierbinte” cat si mecanismelor care permit respectarea promisiunilor privind timpul de livrare, precum si ofertelor speciale periodice.