Photo booth pentru petrecerea ta de majorat

Te afli pe ultima suta de metri cu pregatirile pentru petrecerea de majorat? Te gandesti care sunt elementele care nu ar trebui sa lipseasca de la petrecerea ta? Vrei sa afli cum poti adauga un surplus de distractie celei mai importante petreceri din viata ta? Te ajutam noi cu raspunsul: Photo Booth!

Photo Booth reprezinta elementul principal al oricarei petreceri. Este acel „ceva” care da tonul distractiei, mai ales atunci cand esti alaturi de toti prietenii tai. Conceptul cabinelor de tip photo booth a devenit tot mai popular in ultimii ani, iar astazi a ajuns sa fie considerat punctul de plecare in realizarea celor mai frumoase amintiri sau experiente vizuale. Photo Booth este sursa de inspiratie pentru realizarea unor fotografii memorabile. Uita de telefonul mobil si de fotografiile realizate de catre ceilalti invitati! Photo Booth este propriul studio foto de la petrecerea ta de majorat.

Ce este Photo Booth si cum poate fi utilizat?

Asa cum ii spune si numele, photo booth este de fapt o cabina foto la care, alaturi de toti ceilalti invitati, veti realiza fotografii care de care mai haioase. Cu ajutorul unui photo booth vei putea surprinde amintiri de neuitat alaturi de colegi, prieteni, intreaga gasca sau familie. Photo Booth este pentru toata lumea si nu trebuie sa iti faci griji ca matusa sau bunica nu vor putea lua parte la distractie. Cabinele foto nu tin cont de varsta, atat vreme cat distractia e la ea acasa. Din experienta noastra, iti spunem ca tot cabinele foto sunt cele care aduna intr-un singur loc pe toata lumea.

Este bine sa stii ca photo booth nu tine cont nici de numarul de persoane prezente intr-o fotografie. Indiferent ca vrei sa te fotografiezi cu cea mai buna prietena sau alaturi de colegii din intreaga clasa, cu siguranta vei reusi. Imagineaza-ti cum ar fi sa ai fotografii alaturi de cea mai tare gasca in diferite ipostaze haioase. Desigur ca si fotograful are un rol important pe durata evenimentului. Insa te asiguram ca photo booth transforma clasicele fotografii in amintiri interactive si de neuitat.

Ce anume nu ii lipseste unui Photo Booth?

Sunt anumite elemente care fac parte din ansamblul unui photo booth. Cabinele foto nu sunt doar despre aparatele de fotografiat si invitati. Acestea vin la pachet cu alte elemente care compun de fapt recuzita pentru fotografii. Recuzita sau props-urile asa cum se mai numesc ele, reprezinta accesorile pe care fiecare invitat le va putea utiliza pentru ca fotografiile finale sa fie cat se poate de haioase. Gandeste-te la palarii de diferite modele, mesaje comice, ochelari gigantici, peruci si multe altele. Acum imagineaza-ti cum ar arata gasca ta de prieteni purtand toate acestea. Photo Booth este cu siguranta elementul surpriza de la petrecerea ta de majorat care va starni interesul tuturor invitatilor si care va aduce voia buna.

Numar nelimitat de amintiri la Photo Booth

Da, este adevarat! Ai un numar nelimitat de fotografii pe care le poti realiza la photo booth, cum este cel livrat de Cabina WTF. Stim ca niciodata fotografia perfecta nu iese din prima, asa ca vei avea incercari nelimitate pana ce toti invitatii se vor declara multumiti. Bineinteles, lucrul acesta depinde si de pachetul pe care il vei alege pentru cabina foto. Dar iti spunem din experienta noastra ca intotdeauna invitatii au avut suficient timp la dispozitie pentru a se fotografia si pentru a se bucura de momentele de divertisment oferite de photo booth.

De la inceput iti vei putea alege formatul fotografiilor, fundalul pe care ti-l doresti si recuzita. Daca vei avea o petrecere cu o tematica anume, cu atat mai bine. Iti punem la dispozitie accesorii si fundaluri, pe care le vom alege impreuna, care sa corespunda 100% cu petrecerea ta.

Cum te poti bucura si tu de Photo Booth la petrecerea ta de majorat?

Simplu, acceseaza website-ul Cabina WTF, completeaza formularul de contact, iar noi te vom contacta pentru a stabili toate detaliile. In prima faza, vom avea o discutie prin care sa intelegem exact care sunt dorintele si asteptarile tale, iar apoi vom reveni catre tine cu propunerea finala de recuzita si accesorii.