PHD, partener oficial al Campimeciadei 2010

In prima parte a lunii octombrie, PHD a sprijinit Campimeciada 2010, competitie initiata de organizatia non-guvernamentala SOS Satele Copiilor Romania.

La aceasta intrecere sportiva au participat copii din Bucuresti, Hemeius si Cisnadie, localitati unde exista Sate SOS pentru copiii proveniti din familii defavorizate.

In cadrul Satelor SOS, copiii care nu pot fi ingrijiti de rudele lor cresc intr-o familie substitutiva, avand o mama sociala, frati, surori si o casa a lor.

Micutii care au luat parte la Campimeciada 2010 s-au intrecut in meciuri de fotbal, baschet, ping-pong, precum si in concursuri de stafeta si viteza.

Pe toata durata competitiei cei mici si-au potolit foamea si si-au reincarcat bateriile cu delicioasele produse PHD si au primit tricouri inscriptionate cu sigla companiei.

Aceasta nu este singura actiune de responsabilitate sociala la care ia parte lantul de livrari la domiciliu PHD. In paralel, PHD sprijina programul “ Vreau in clasa a noua”, care isi propune sa ajute copiii din mediul rural sa mearga la liceu.