PHD le ofera clientilor puterea de a decide!

Noutatile se tin lant la PHD Romania.

Dupa doar doua luni de la introducerea in meniurile sale a blatului Cheesy Crust, PHD le-a pregatit clientilor sai o noua surpriza.
Astfel, de la inceputul lunii martie in meniul PHD Pipera se gaseste un produs nou – Aripioare PHD. Marinate zilnic cu ierburi si condimente, aripioarele de pui sunt intotdeauna prajite dupa primirea comenzii, iar apoi rostogolite la cererea clientilor in sos chili sau sos de mustar.
Iar asta nu e tot. PHD decide impreuna cu clientii sai daca aceste aripioare vor fi disponibile si comenzilor din alte zone de livrare decat PHD Pipera.
De aceea site-ul www.phdpizza.ro se transforma in portavoce si invita pe toata lumea sa isi  faca auzite opiniile si dorintele cu privire la produs. Tot ceea ce trebuie sa faca pentru a-si exprima parerea este sa vaneze banner-ul de pe site, iar apoi sa urmeze cativa pasi simpli pentru a da verdictul.
De la intrarea pe piata din Romania, din decembrie 2007, PHD si-a surprins in permanenta cumparatorii cu oferte si produse noi. PHD datoreaza succesul sau, atat pe plan intern cat si international, conceptului unic in Romania de “Pizza livrata fierbinte” si mecanismelor ce permit respectarea lui, precum si ofertelor speciale periodice .