PHD a lansat oficial propria platforma de comenzi online

Incepand de astazi, comenzile catre Pizza Hut Delivery pot fi facute si online, prin intermediul unei platforme dedicate.

Platforma pentru comenzi online a PHD poate fi accesata, incepand de astazi, de orice doritor pe site-ul companiei – comenzi.phdpizza.ro.

“Ne bucuram sa lansam oficial platforma de comenzi onlinea PHD dupa ce s-a aflat in teste pentru o vreme, fiind accesabila doar unui grup restrans de utilizatori din Romania. Si, pentru ca ne-am dorit ca impatimitii mediului online sa fie primii care se bucura de aceasta noua facilitate, fanii paginii PHD de pe facebook au fost primii care au avut oficial acces la platforma noastra online. Platforma de comenzi online a PHD este un pas firesc pe care il facem catre consumatori, mai ales ca PHD are o prezenta bine articulata in mediul online, atat prin intermediul paginii de facebook (si a celor aproape 7.000 de fani), cat si prin intermediul blogului.” (Ana Maria Cucuta, Marketing Assistant PHD Romania)

Platforma de online ordering a PHD este realizata de MICROS, cea mai mare companie specializata in solutii informatice pentru industria de retail si ospitalitate, care opereaza in Europa pe servere gazduite in Frankfurt. Aceasta ofera partenerului local PHD intreaga sa experienta, precum si certitudinea celui mai avansat si bine pus la punct sistem din tara.

Despre Pizza Hut Delivery

De la intrarea pe piata din Romania, din decembrie 2007, PHD a cunoscut un trend mereu ascendent, surprinzandu-si in permanenta clientii cu produse noi si foarte apreciate. In plus, succesul PHD este dator atat conceptului unic in Romania de “Pizza livrata fierbinte” cat si mecanismelor care permit respectarea promisiunilor privind timpul de livrare, precum si ofertelor speciale periodice.