PHD a lansat Mini P’Zone

Prima pizza in forma de sandwich, P’Zone, intra in meniul PHD si in varianta mica, la indemana oricui: Mini P’Zone.

 

Odata cu venirea primaverii, PHD aduce o surpriza prietenilor sai si in special tinerilor. Incepand cu 29 februarie s-a lansat si in Romania un produs de exceptie, Mini P’Zone, cunoscut si apreciat in intreaga lume.

Mini P’Zone este mini-varianta produsului de success P’Zone, prima pizza in forma de sandwich lansata de PHD in august 2011. Produsul este disponibil in toate locatiile PHD din Bucuresti, cu un pret de neratat: doar 6,9 lei.

Gustoasa, pufoasa, aromata si consistenta, Mini P’Zone este cea mai la indemana alegere pentru iubitorii de pizza, fie ca vor sa savureze ceva delicios in drum spre serviciu sau facultate, fie ca se afla la o petrecere cu prietenii, fie pur si simplu ca aperitiv la orice alt produs din meniul PHD.

Mini P’Zone, cea mai buna pizza intr-un sandwich, este oferita de PHD in doua variante apetisante: Meat Lovers si Cheese Lovers. Originalitatea acestei retete a fost apreciata de clientii PHD de pe intreg mapamondul, iar din luna februarie fiind disponibila si pentru fanii din Romania.

Despre PHD

De la intrarea pe piata din Romania, din decembrie 2007, PHD a cunoscut un trend mereu ascendent, surprinzandu-si in permanenta clientii cu produse noi si foarte apreciate. In plus, succesul PHD este dator atat conceptului unic in Romania de “Pizza livrata fierbinte”, cat si mecanismelor care permit respectarea promisiunilor privind timpul de livrare, precum si ofertelor speciale periodice.