PHD a lansat in teste platforma de comenzi online

Incepand cu aceasta saptamana, Pizza Hut Delivery a lansat in teste platforma de online ordering, o platforma prin intermediul careia clientii vor putea comanda online produsele PHD.

“Implementarea platformei de comenzi online este un pas firesc pe care PHD il face catre consumatori. Mai ales ca, PHD are o prezenta bine articulata in mediul online, atat prin intermediul paginii de facebook (si a celor aproape 7.000 de fani), cat si prin intermediul blogului.” (Ana Maria Cucuta, Marketing Assistant PHD Romania)

Platforma de online: In acest moment, platforma de online ordering a PHD este realizata de una dintre cele mai mari companii din acest domeniu si este gazduita pe serverele din Frankfurt. In acest moment, platforma se afla in teste, accesul fiind posibil doar pe baza de invitatie, pentru un grup restrans de utilizatori. Platforma va deveni publica la inceputul saptamanii viitoare.

Despre PHD
De la intrarea pe piata din Romania, din decembrie 2007, PHD a cunoscut un trend mereu ascendent, surprinzandu-si in permanenta clientii cu produse noi si foarte apreciate. In plus, succesul PHD este datorat atat conceptului unic in Romania de “Pizza livrata fierbinte” cat si mecanismelor care permit respectarea promisiunilor privind timpul de livrare, precum si ofertelor speciale periodice.