PHD a inaugurat cea de-a opta unitate in Bucuresti.

Reteaua de livrari la domiciliu PHD a deschis luni, 3 octombrie, portile unei noi locatii in Bucuresti, situata pe Calea 13 Septembrie nr. 189.

PHD 13 Septembrie va deservi bucurestenii din zonele: Calea 13 Septembrie, Centrul Civic, Bulevardul Unirii ( intre Piata Unirii si Palatul Parlamentului), Splaiul Independentei (de la Piata Unirii pana la Podul Cotroceni), zona Parcul Libertatii, Drumul Sarii, Centrul Vechi, Eroilor, Cotroceni, Rahova si Ghencea.

„Noua locatie PHD are o suprafata de 110 mp, a creat 20 de noi locuri de munca iar pentru deschiderea ei a fost alocata suma de 150.000 de euro. Pana la sfarsitul anului ne propunem sa mai deschidem alte doua locatii. Toate in Bucuresti pentru ca, pe termen scurt, obiectivul nostru este de a acoperi cat mai bine – si cu livrari prompte si in termenul promis – zona Capitalei. Daca semnele redresarii economice vor continua sa apara, avem in vedere sa ne extindem, cat mai curand, si in alte orase din tara” – a declarat Carmen Lupulet, directoare de Marketing a PHD Romania.

Aceasta este cea de-a opta unitate PHD din Bucuresti, alaturandu-se celor 7 deja existente, PHD Vitan, PHD Obor,  PHD Mihalache, PHD Auchan Titan, PHD Sun Plaza , PHD Cora Lujerului  si PHD Pipera.

Despre PHD

De la intrarea pe piata din Romania, din decembrie 2007, PHD a cunoscut un trend mereu ascendent, surprinzandu-si in permanenta clientii cu produse noi si foarte apreciate. In plus, succesul PHD este datorat atat conceptului unic in Romania de “Pizza livrata fierbinte” cat si mecanismelor care permit respectarea promisiunilor privind timpul de livrare, precum si ofertelor speciale periodice.