Petrecerile Tematice sunt oferite de 1 Iunie de KIDS by NO SURPRISES!

De cate ori, in copilarie, nu ne-am dorit sa fim personaje de poveste, de cate ori nu ne-amimaginat ca suntem, de cate ori nu am transpus joaca noastra unei astfel de lumi mirifice cu zane, regi, regine, pirati sau alte personaje?

Tocmai de aceea, lumea povestilor exista!Haideti, cu mic cu mare, in lumea in care orice petrecere e ca-n povesti, cu personaje mii si mii, cum numai in basme ai sa gasesti!No Surprises va propune Petrecerile Tematice pentru copii, o modalitate de a descopri in copilul tau talente ascunse!Si astfel, totul incepe cu: A FOST ODATA CA NICIODATA!

O casuta desprinsa din  povesti va fi decorata cu multe baloane multicolore, afise personalizate in ton cu petrecerea vor orna peretii incaperii  iar invitatele Albei ca Zapada vor primi tiare iar invitatii caciulitele piticilor.Alba ca Zapada o va ajuta pe fetita ta sa primeasca invitatii, ii va picta de fata pe copii si va organiza concursuri de dans, concursuri de desen (chiar si peasfalt) si multe, multe alte jocuri frumoase …toate acestea, vor creea o atmosfera de neuitat pentru petrecerea fetitei tale!
Sau, sa vom organiza o  petrecere de neuitat pentru baietelul tau : SPIDERMAN!

In pelerina si masca lui Spiderman isi va primi sarbatoritul invitatii.Locul de joaca va fi decorat tematic: o arcada din baloane rosii si negre la intrare, baloane cu heliu rosii si negre, mici paienjeni ce se vor catara pe pereti, afise personalizate si alte elemente decorative tematice vor inveseli atmosfera. Copiii vor fi pictati pe fata cu tematica spiderman  si vor primi pelerine negre sau rosii, iar SPIDERMAN in persoana ii va invata tainele « cataratului » pe pereti !

…toate acestea, vor creea o atmosfera de neuitat pentru petrecerea baietelului tau!

Piratii din Caraibe, Latino Party, Harry Potter, Barbie, Alice in Tara Minunilor, Motanul Incaltat..sunt doar cateva teme pe care noi , Agentia No Surprises le organizam in cadrul petrecerilor pentru copii! Dvs.  alegeti noi personalizam si recreem lumea fabuloasa a povestilor!

Agentia No Surprises, agentie organizatoare de evenimente cat si prestatoarea unei game complete de produse si servicii  – Team Building, Family Day, Action Day, Christmas Party,  Kids Party de 12 persoane pana la …. 8.000 persoane, iar clientii precum: Coca Cola, Philips, Ambasada Olandei, Lindab, P&G, Pepsi, Triton Cargo, Pfizer … sunt cartea noastra de vizita.

ALEGETI NO SURPRISES!

Si veti avea cele mai frumoase amintiri si cele mai placute surprize!

www.nosurprises.ro