Petreceri de vis 2012 Arad

Expo Arad International spune DA pentru a cincea oara celui mai mare eveniment dedicat nuntilor din vestul tarii. Targul Petreceri de Vis, aflat la cea de-a V-a editie se va desfasura in perioada 03 – 05 februarie 2012 in incinta complexului expozitional.

Targul ofera cele mai noi tendinte in domeniul amenajarilor de nunta si a decoratiunilor florale, prezinta cele mai frumoase rochii de mireasa si tinute de ocazii. Aici puteti gasi tot ce aveti nevoie pentru o petrecere de vis.

PROGRAM TARG

Targul de nunta “Petreceri de vis” este un targ al ofertelor de organizari de evenimente si se adreseaza publicului larg acelora care-si doresc sa aiba cea mai reusita petrecere.

In acorduri fine de vioara, timp de trei zile, designerii vor prezenta ultimele tendinte in materie de rochii pentru mirese si costume pentru miri, artistii se vor intrece in oferte foto-video, stilistii vor crea cele mai elegante coafuri si machiaje pentru mirese, agentiile de organizari evenimente vor cuceri publicul cu cele mai inedite aranjamente, iar maestrii cofetari si patiseri ne vor incanta cu cele mai delicioase prajituri si torturi.

Oferta expozitionala va fi completata cu: firme de sonorizare, locatii si corturi pentru nunti, limuzine, marturii, pantofi si accesorii, servicii de catering si agentii de turism care au pregatit oferte variate pentru mult ravnita luna de miere.

Totul pentru o NUNTA DE VIS!

Si pentru ca expozitia in sine este un spectacol destinat poate celui mai important eveniment din viata, viitorii miri vor avea parte de momente speciale: prezentari de moda, prezentari de rochii de mireasa si rochii de seara, prezentari costume pentru miri, dansuri de societate, valsul mirilor, recitaluri live, spectacol cvartet de coarde, demonstratii de coafura si machiaj, degustari de prajituri, demonstratii si degustari de cocktailuri si multe alte concursuri.

Daca totusi va doriti sa aflati noutatile legate de organizarea celui mai deosebit eveniment din viata unui cuplu dar nu veti ajunge sa participati la targ, puteti gasi galeria de fotografii si mai multe detalii din cadrul targului pe site-ul www.nunta-arad.ro.