PETRECERE PANA IN ZORI CU “CIRQUE DU BAMBOO” SI ANDA ADAM!

SAMBATA, 15 MAI,

PETRECERE PANA IN ZORI CU “CIRQUE DU BAMBOO” SI ANDA ADAM!

Maraton de distractie cu muzica de calitate, multa lume si un spectacol inedit sambata noaptea, in Bamboo! Cei prezenti in Bamboo pe 15 mai au fost martorii unei petreceri pline de surprize, care s-a prelungit pana in zori.
Tonul distractiei a fost dat de show-ul “Cirque du Bamboo”, un spectacol exceptional, oferit de trupa de coregrafie a clubului. Animatoarele, costumate in tinute asemanatoare dresoarelor de la circ, au sustinut un numar de dresaj inedit, in care rolul leilor si al ursilor a fost interpretat de dansatorii care au executat diverse acrobatii, printre acestea numarandu-se mersul pe o bicicleta speciala sau sariturile prin cercul de foc.
Odata incinsa atmosfera, distractia s-a propagat cu rapiditate in tot clubul ca o adevarata reactie in lant, care i-a cuprins pe toti cei prezenti. Si ca “meniul” sa fie complet, petrecaretilor le-a fost oferit de catre insasi Anda Adam un concert live cu cele mai in voga melodii ale sale: “Love on you”, “Madam”, “Punani” si “Just for you”. In plus, Anda a interpretat alaturi de Mr.Didi in premiera, in Bamboo, una dintre cele mai noi piese, “Show me”, care are toate sansele sa devina un nou single.
Maratonul distractiei s-a prelungit pana in zori, iar petrecaretii, veniti in numar foarte mare, au mai bifat pe lista lunga de petreceri oferite de Bamboo inca o seara cu divertisment de calitate!

BAMBOO MAMAIA
KING SIZE ENTERTAINMENT

Rezervari: 0731.990.099, 0724.234.650

office@bambooclub.ro
www.bambooclub.ro