Peste 50% dintre mamici apeleaza la ACESTE accesorii in primul an de viata al lui bebe!

Cu toate ca venirea pe lume a bebelusului este  mult asteptata si pregatirile incep cu mult timp inainte, foarte multe mamici considera ca primul an din viata celui mic este o continua provocare pentru ele. Aceasta impresie se datoreaza schimbarilor mari care intervin in viatalor.

copilas cu degetul in gurita

Pentru a-si usura munca si pentru a face ca totul sa decurga usor si natural, mamicile apeleaza la o multime de accesorii in primul an de viata al lui bebe. Pe langa patut, hainute, lampi de veghe si jucarii, mamicile cauta foarte multe accesorii, chiar daca unele se dovedesc a nu fi atat de utile pe cat isi imaginau. In schimb, ele se declara foarte multumite de accesoriile pe care le folosesc in primul an, precum:

  1. Sterilizatorul de biberoane

Foarte multe mamici afirma ca acesta este extrem de util, intrucat biberoanele trebuie sa fie intotdeauna pregatite pentru a-l hrani pe bebe. Astfel, ele nu trebuie sa le mai puna in apa fiarta, metoda care duce la deteriorarea tetinelor in timp, ci reusesc sa le pastreze mult mai bine.

un bebe fericit

  1. Cadita pentru baie

O cadita pentru baie este extrem de utila mamicilor, deoarece poate fi destul de incomoda pozitia pe care acestea trebuie sa o adopte cand le fac baie micutilor. In plus, acestia trebuie sa stea foarte comod. Cea mai cautata este cadita anatomica, pentru ca mamica nu mai are nevoie si de o alta persoana care sa il tina pe bebe, ci se poate descurca singura.

  1. Tarcul pentru copii

Acesta este extrem de util odata ce copilul mai creste. O parte dintre mamicile respondente la sondajul realizat au spus ca tarcul reprezinta un mediu sigur in care copiii lor se pot juca in voie. De asemenea, un mare avantaj al unui tarc este faptul ca se poate plia si nu ocupa mult spatiu in casa. Bineinteles, acesta trebuie sa fie facut dintr-un material rezistent, durabil si sa fie mai mare decat inaltimea copilului. Parintii prefera magazinul dedicat copiilor Babyneeds si acceseaza pagina https://www.babyneeds.ro/tarcuri/ pentru a alege tarcul potrivit pentru copilasul lor.

parinti se saruta iar copilasul doarme

  1. Caruciorul

Acest accesoriu este indispensabil pentru orice mamica, inca din primele luni de viata ale copilului. El reprezinta o investitie pe termen lung, o investitie care merita. Toate mamicile implicate in sondaj au afirmat ca au un carucior si ca il folosesc atat pentru mersul in parc cu cei mici, cat si pentru mersul la cumparaturi.

  1. Un scaun pentru masina

Un accesoriu destul de modern este reprezentat de scaunul pentru masina. Pentru a se asigura ca cel mic este permanent in siguranta, o mamica apeleaza la acesta. De asemenea, unele apeleaza si la o varianta mult mai comoda pentru bebelus: scoica. Cu ajutorul acesteia, copilul poate fi usor dus in casa daca a adormit in masina, fara sa fie trezit. Aceasta a fost special creata pentru copiii mici si pentru a le usura munca parintilor.

  1. Scaunul de masa

Acesta este extrem de util odata ce mamicile incep sa diversifice hrana copilului. Peste 70% dintre mamici au declarat ca folosesc un scaun de masa pentru a-l invata pe cel mic sa stea la masa linistit si sa nu fie nevoie sa alerge prin toata casa dupa el. De asemenea, pe scaunel ele stiu ca bebe se afla in siguranta, datorita centurilor care se prind in mai multe puncte.

copil mic sta in tarc

Prin urmare, mamicile s-au modernizat si apeleaza la tot felul de accesorii care sa le usureze munca inca din primul an de viata al copilului. Ele spun ca fara cele sase accesorii enumerate totul ar fi mult mai dificil. Bineinteles, acestea incep cautarile din timp pentru a se asigura ca venirea pe lume a bebelusului nu le va schimba total viata si ca totul va decurge de la sine.