Peste 24.000 de romani interesati de plecarea la Paris cu KFC Duo Bucket

La inceputul lunii februarie KFC Romania a lansat campania “DUO la Paris”, campanie dedicata cuplurilor de indragostiti, care are ca premiu o excursie in doi in cea mai romantica metropola europeana, Paris.

O data cu debutul campaniei, in 6 dintre mall-urile din Romania in care exista restaurante KFC au fost amplasate replici la scara redusa ale turnului Eiffel confectionate din DUO Bucket.

Turnurile, care au o intaltime maxima de aproape 5 metri si la constructia carora au fost necesare peste 300 de bucket-uri, nu i-au lasat indiferenti pe vizitatorii mall-urilor. Peste 24.000 de romani au vizitat pana acum ineditele constructii, s-au fotografiat cu acestea si au cerut detalii despre desfasurarea concursului de la promoterii aflati la fata locului.Turnurile vor ramane in mall-urile din Bucuresti, Constanta, Cluj, Iasi si Timisoara pana pe 28 februarie, data la care se vor desemna castigatorii excursiei la Paris.

Pentru a participa la concurs in continuare cuplurile de indragostiti nu trebuie decat sa cumpere un DUO Bucket, sa se fotografieze impreuna cu el si sa incarce fotografia pe http://www.kfc.ro/duolaparis/. Apoi tot ce le ramane de facut este sa isi convinga prietenii sa ii voteze intr-un numar cat mai mare, castigator fiind cuplul care va aduna cele mai multe voturi pana pe data de 28 februarie.

DUO Bucket este unul din produsele vedeta ale platformei Smart Choice in luna februarie. Platforma SMART CHOICE a fost introdusa de KFC in Romania ca raspuns al companiei la dorintele clientilor de a se bucura de gustul inconfundabil al produselor KFC fara un efort financiar prea mare.