Peste 2000 de modele de ceasuri online prin time24.ro

Time24.ro este o noua interpretare a magazinului online de ceasuri. Comunicam cu potentialii nostri clienti prin email, telefon si online messenger, pentru a raspunde la orice intrebari sau nelamuriri. Livram in toata tara si suntem disponibili pentru a prelua comenzi 24 de ore din 24.

Va oferim o gama vasta de ceasuri barbatesti si de dama, cutii de ceasuri si dispozitive de intoarcere. In oferta nostra gasiti peste 2000 de ceasuri de la 50 de producatori de ceasuri renumiti. Nume ca Longines, Tissot, Certina, DKNY, Emporio Armani sau Seiko spun totul despre calitatea produselor pe care le oferim. Pe cealalta parte va oferim posibilitatea de a cunoaste branduri de ceasuri importate numai de time24 in Romania: Welder, Astboerg, Ingersoll, Francois Rotier, Luminox, Bossart sau Torgeon. Incepand cu ceasuri de aviatie si continuand cu automate, cronografe si binare suntem siguri ca time24 va poate oferi exact tipul de ceas care vi se potriveste cel mai bine. De dama sau barbatesc, elegant sau sport, classic sau modern. Va invitam sa intelegeti ceasul ca si ceva mai mult decat un obiect care va afiseaza timpul.

Comenzile, detaliile de livrare si datele de facturare pot fi vizualizate oricand din cadrul contului dumneavostra iar procesul de comanda este automatizat.

Va uram cumparaturi placute si va asteptam online la adresa www.time24.ro