Peste 183.000 de lei adunati pana acum de KFC, Pizza Hut si PHD pentru copiii de la sate!

 Cea de-a treia editie a programului de strangere de fonduri “Vreau in clasa a noua”, desfăsurat de World Vision in parteneriat cu retelele KFC, Pizza Hut si PHD, se apropie de final.

ÃŽn ciuda vremurilor grele pe care le traverseaza, romanii s-au aratat solidari si in acest an fata de copiii din mediul rural care isi doresc sa isi continue studiile la liceu dar nu o pot face din cauza dificultatilor materiale.

Apelul “Donează 1 leu, cladeste viitorul meu!” nu i-a sensibilizat numai pe cei care au trecut pragul restaurantelor in calitate de clienti, ci si pe angajatii acestor restaurante.

In cea de-a treia saptamana a programului, angajatii Pizza Hut Iasi au organizat o licitatie la care s-au vandut cele mai nastrusnice obiecte: de la haine si jucarii pana la diverse preparate culinare, printre care si o simpla felie de paine. Licitaţia de la Iasi a strans nu mai putin de 1.020 de lei din totalul de 21.768 de lei stransi in toate restaurantele Pizza Hut din tara, in primele 3 saptamani ale campaniei.

O alta licitatie a fost organizata de angajatii Pizza Hut Plaza Romania, care au reusit sa stranga astfel 758 de lei, iar angajatii de la Pizza Hut Ilius Mall din Cluj au organizat un concurs de facut clatite prin care au reusit sa adune 280 de lei.

In plus, in restaurantele KFC din toata tara s-au strans pana acum 157.347 lei, iar in locatiile PHD din Bucuresti  alti 4.600 de lei.

Campania se va desfasura panăa pe 31 octombrie si mai sunt doar cateva zile in care puteti intra in orice restaurant KFC sau Pizza Hut din tara pentru a dona fie si numai 1 leu, pentru ca viitorul unor copii defavorizati sa fie ceva mai luminos!