Peste 170 000 de KFC Hot Rods s-au vandut in numai 2 luni

Cele mai mari vanzari de Hot Rods s-au inregistrat in Bucuresti

In luna mai 2011, KFC a adus in Romania Hot Rods, un produs destinat iubitorilor gustului iute al carnii de pui, preparat si servit in serie limitata. In doar 2 luni de la momentul lansarii pe piata, Hot Rods s-a plasat cu succes printre preferintele clientilor KFC, depasind 170 000 de bucati vandute in toate restaurantele din tara.

Dintre orasele in care KFC este prezent, Hot Rods s-a vandut cel mai bine in Bucuresti. Vanzarile Hot Rods certifica odata in plus atat apetitul romanilor pentru calitatea KFC, cat si atractia acestora pentru produsele cu gusturi exotice si rafinate.

Hot Rods sunt frigarui din piept de pui, marinate cu un sos iute de mirodenii. Pentru o experienta culinara desavarsita, clientii KFC au putut opta pentru un sos racoritor din ierburi aromate, special pregatit pentru a completa gustul iute al frigaruilor.

KFC Hot Rods a fost lansat in serie limitata la inceputul lunii mai si a fost disponibil in restaurantele KFC din toata tara pana luni, 4 iulie.

Despre KFC Romania

Lantul de restaurante KFC este operat in sistem de franciza, licenta pentru Romania fiind acordata in 1997 companiei US Food Network. In prezent, in Romania sunt deschise 40 de restaurante KFC dintre care 17 numai in Bucuresti, restul fiind in orase precum Timisoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Pitesti si Brasov.