Peste 100 de oameni de afaceri prezenti la seminarul “5 Pasi pentru a creste afacerea ta”

  

   La initiativa companiilor locale: One IT si Publicom, a venit pentru prima data in Baia Mare Loránd Soares-Szász, Business & Executive Coach, de la compania Coaching4you si s-a organizat un seminar pentru dezvoltarea afacerilor la Best Western Eurohotel (Bd. Bucuresti, nr.23) in data de 26-11-2010.

Prezenta la acest seminar a fost gratuita, costurile totale fiind suportate de organizatori; s-a urmarit ca prin acest lucru sa se creasca mediul de afaceri din Baia Mare iar beneficiile ulterioare pot sa fie pentru intreaga comunitate de business din Baia Mare.
Interesul oamenilor de afaceri din Baia Mare a fost destul de mare, prezenta lor a fost peste 100 de persoane la cele 2 sesiuni ale seminarului .

Pe parcursul celor doua ore si jumatate cat a durat o sesiune, participantii au aflat de ce 80% din strategiile de marketing nu functioneaza, de ce trebuie masurata eficienta campaniilor de promovare si care sunt pasii concreti pentru un marketing eficient si de succes.

Doi dintre cei mai activi participanti la seminar au fost recompensati cu cate un e-book motivational din partea Coaching4You.

„Mentalitatea romanilor este cel mai mare impediment in calea dezvoltarii unei afaceri de succes. Cu toate acestea, intreprinzatorii incep sa invete cum ar trebui sa-si managerieze businessurile in vreme de criza, iar acest lucru va duce la o dezvoltare sanatoasa a mediului de afaceri. Romania este pe drumul cel bun in ceea ce priveste dezvoltarea mediului de afaceri, insa mentalitatea este, de multe ori, bariera in calea succesului. In plus, oamenii de afaceri nu au inca o cultura manageriala bine dezvoltata, astfel ca afacerile se fac dupa ureche, tocmai de aceea este indicat ca ei sa investeasca in educatia lor de business ca sa poata creste” a mentionat Lorand Soarez-Szasz, business coach format in cea mai mare firma de specialitate din lume.
„Ne bucuram ca am reusit sa organizam acest seminar si dorim ca prin aceasta sa dezvoltam mediul de afaceri din Baia Mare. Stim ca este greu, mai ales acum in acesta perioada, dar cu ajutorul unor oameni ca Lorand putem invata lucruri noi si modalitati eficiente de a lucra in business. Speram ca toti cei care au fost la seminar sa aplice macar o parte din ceea ce am invatat aici si impreuna sa crestem pe piata de business locala” – mentioneaza Nicolae Ontiu, manager One-IT care a fost unul dintre organizatorii seminarului.

In 04-11-2010 urmeaza un nou workshop cu tema “Fidelizarea clientilor” la Best Western Eurohotel Baia Mare unde invitat este tot d-nul Loránd Soares-Szász. Oamenii de afaceri din Maramures au posibilitatea de a participa la acest Workshop unde vor invata tehnicile de fidelizare a clientilor care pot consolida afacerea.

Pentru mai multe informatii despre evenimente intrati pe www.publicom.ro/evenimente