Personalitatea si impactul ei in sfera profesionala, in conditii normale si de stres: Certificare HOGAN Assessment: 25-26 aprilie 2012

HART Human Resources Consulting organizeaza in perioada 25-26 aprilie 2012, la Bucuresti, cursul open de Certificare HOGAN Assessment. Profesionistii independenti in HR, dar si companiile de prestigiu folosesc rapoartele de evaluare HOGAN pentru angajarea persoanelor potrivite, plasarea acestora in postul si traseul de cariera adecvat profilului lor, identificarea si dezvoltarea persoanelor talentate si a liderilor, cresterea retentiei de personal si a calitatii serviciilor oferite, scaderea absenteismului, precum si a altor rezultate contra-productive.

La nivel mondial, expertiza HOGAN este data de peste 30 de ani de cercetare in domeniu, 50.000 de profile HOGAN completate lunar, totalizand aproximativ un milion de persoane evaluate, peste 1.500 de companii-client, inclusiv jumatate din companiile aflate in topul Fortune 500. In Romania, prin HART Human Resource Consulting, au fost evaluate in ultimii sase ani peste 3.500 de persoane si s-au realizat mai mult de 5.000 de rapoarte HOGAN, fiind aproximativ 300 de persoane certificate.

Seminarul de Certificare HOGAN este unul cu adevarat util pentru manageri si profesionisti in resurse umane, consultanti HR si psihologi activi in sfera afacerilor intrucat trateaza atat la nivel teoretic, cat si practic aspecte tematice relevante precum: personalitatea si impactul ei in dezvoltare si selectie, personalitatea in conditii obisnuite si in conditii de stres si impactul asupra stilului de leadership, valorile personale si cultura organizationala.

Cursantii invata sa interpreteze profilele HOGAN, lucreaza pe studii de caz reale invatand sa aplice instrumentele in procese de HR. Totodata, participantii primesc si invata sa ofere feedback si recomandari de dezvoltare si invata sa realizeze corelatii intre cele trei instrumente (Profilul de Personalitate HOGAN – HPI, Profilul de Dezvoltare HOGAN – HDS, Profilul Motivatiilor, Valorilor si Preferintelor – MVPI).

Seminarul dezvolta abilitatile interpretative ale participantilor prin intermediul studiilor de caz, sesiunilor de feedback si coaching. Aceste abilitati sunt transferate prin analize si interpretari de detaliu ale rezultatelor evaluarilor. Participantii vor deprinde cele mai bune practici privitoare la interpretarea si utilizarea evaluarilor HOGAN.

Participantii vor primi certificarea in metodologia de evaluare HOGAN si vor beneficia nelimitat de suport si supervizare din partea consultantilor seniori din cadrul HART Human Resource Consulting. De asemenea, cursantii vor primi si setul de rapoarte personale din seria de leadership, precum si vor acces pentru un an la platforma premium de e-learning si e-coaching HOGAN ThinkBox.

TRAINER
Madalina Balan – Specializata in psihologie organizationala, Managing Partner al HART Human Resource Consulting. Madalina este certificata in metodologia HOGAN avand o experienta de 10 ani ca trainer si consultant HR. Ea a gestionat multiple proiecte HR de evaluare, dezvoltare si consiliere, recrutare si training pentru variate organizatii romanesti si multinationale.

INSCRIERI: consulting@hart.ro; 021.310.54.57/59
R.S.V.P.: Cristina Cirlan, pana la data de 15.04.2012

DESPRE HART
HART Human Resource Consulting este parte a grupului regional Assessment Systems International, grup regional cu activitate in consultanta de HR si Management, specializat in leadership development, selectie de personal si consultanta. Grupul este fondat din 2001 si are birouri in Republica Ceha, Ungaria, Romania, Serbia, Slovacia si reprezentante locale in Bulgaria, Polonia, Rusia si Ucraina.

HART IN CIFRE
Peste 3.500 persoane evaluate
Peste 5.000 rapoarte HOGAN
Peste 450 persoane participante in centrele de evaluare si dezvoltare
Peste 300 persoane asistate in programe de consiliere in cariera si tranzitie in cariera
Peste 350 manageri implicati in programe de dezvoltare cu instrumente tip 360 feedback
Peste 1.000 persoane participante la cursurile HART „Seminarii HR”