Perfectiune si puritate in spatiul locativ asigurate de serviciul de curatat cos fum asigurat de IgienaServ.ro

Este foarte important pentru fiecare dintre noi sa respiram un aer curat, care sa contribuie la mentinerea sanatatii organismului nostru. Din aceasta cauza, compania Igiena Serv pune la dispozitia clientilor sai servicii de curatat cos fum, prin care specialistii companiei garanteaza clintilor un spatiu curat, aerisit, in care pot sa-si exercite normal activitatile obisnuite.

Compania Igiena Serv – Traditie, experienta si accesibilitate

Compania Igiena Serv este o companie romaneasca care activeaza in domeniul salubritatii inca de aproximativ 18 ani. Cu o experienta de netagaduit si cu o personal profesionist, compania Igiena Serv va garanteaza servicii complete, la un pret foarte avantajos.

Servicii variate care ajuta la mentinerea sanatatii organismului uman

Compania Igiena Serv pune la dispozitia clientilor sai o gama larga de servicii, prin care garanteaza o locuinta impecabila, care nu va pune nicio problema confortului dumneavoastra.

Printre serviciile pe care vi le poate oferi compania Igiena Serv se numara :

 • Servicii de curatare cos fum ;

 • Dezinfectie ;

 • Ignifugare ;

 • Servicii de menaj ;

 • Diverse materiale PSI ;

 • gama variata de stingatoare ;

 • Torcretare beton ;

 • Termoprotectie metal ;

 • Servicii de alpinism utilitar ;

 • Bone ;

 • Serviciul de curatare hote ;

 • Deratizare ;

 • Serviciul de desfundat conducte.

Toate serviciile pe care Igiena Serv le pune la dispozitia clientilor sai sunt executate de aproximativ 200 de angajati calificati, care se bucura de o experienta greu de egalat, acest lucru garantand eficienta serviciilor desfasurate.

Serviciul de curatat cos fum – Unul dintre cele mai eficiente si accesibile servicii disponibile la Igiena Serv

Printre serviciile pe care compania Igiena Serv le pune la dispozitia clientilor sai se numara serviciul de curatat cos fum. Acest serviciu este unul extrem de popular printre clientii companiei, fiecare dintre acestia realizand importanta calitatii aerului pe care il respira.

Acest serviciu de curat cos fum este un serviciu accesibil care va poate scapa de multe grjii in legatura cu posibilele probleme de sanatate pe care le-ati putea avea din cauza unui aer poluat.

In ce consta acest serviciu de curatat cos fum ?

Pentru a avea rezultatul dorit in ceea ce priveste serviciul de curatat fum, specialistii companiei utilizeaza metoda mecanica. Aceasta metoda presupune intrebuintarea unor perii actionate electric si pneumatic. Astfel, resturile blocate sunt impinse de aerul comprimat, fiind astfel aspirate de catre un ventilator mobil echipat cu filtru. Pe langa accesibilitatea acestei metode, metoda mecanica este si una dintre cele mai ecologice.

Avantajele serviciul de curatat cos fum

Odata ce ati apelat la serviciul de curatat cos fum distribuit de compania Igiena Serv beneficiati de mai multe avantaje :

Aerul evacuat are in component sa fum, funingine, vopsele, si multe alte substante care dauneaza oragnismului uman. Prin acest serviciu de curat cos fuma aceste probleme vor fi de domeniul trecutului, aerul inspirat de persoanele care apeleaza la acest serviciu fiind unul extrem de curat.

Se micsoreaza considerat posibilele riscuri de propagare a unor incendii care pot deveni extrem de periculoase.

Compania Igiena Serv beneficiaza de o experienta deosebita in domeniile complementare salubritatii, iar acest lucru o face solutia optima pentru solutionarea problemelor ce se pot ivi in privinta procedeului de curat cos fum.

Pentru nelamuri sau detalii suplimentare, va rugam sa luati legatura cu operatorii telefonici ai companiei la numarul de telefon : 0722 672 774

Sau accesati website-ul: www.igienaserv.ro