Perfect Tour va organiza pentru prima data in Romania conferinta GlobalStar – unul din liderii mondiali in domeniul CTM

Eveniment de mare anvergura in Romania:

Perfect Tour va organiza cea de-a 10-a conferinta globala anuala pentru GlobalStar Travel Management, precedenta desfasurandu-se in Miami, Florida. Perfect Tour a fost agentia selectata in urma unei licitatii organizate de GlobalStar pentru a realiza acest eveniment. In cadrul licitatiei, au participat mai multe agentii membre din diverse tari, precum: Turcia, Luxemburg, Grecia, Kazahstan, Africa de Sud, Kenya, Marea Britanie, Croatia, Romania, Egipt si Iordania.

Perfect Tour a fost aleasa atat pentru gradul de profesionalism, cat si pentru propunerile creative expuse pentru eveniment, astfel incat Romania a devenit un punct de interes pentru consiliul de conducere si membrii GlobalStar.
GlobalStar organizeaza anual o conferinta globala la care participa toti membrii sai, din toata lumea, dar si diversi furnizori din industria turismului. La aceasta se realizeaza si intalnirea anuala a consiliului de conducere, intalnirea regionala a membrilor, precum si workshop-uri. Conferinta va avea loc in perioada 20 – 25 mai 2012 la Bucuresti si vor participa peste 200 de persoane.
Pe langa importanta subiectelor privind corporate travel management si imbunatatirea serviciilor de travel furnizate companiilor multinationale, evenimentul reprezinta o modalitate excelenta de promovare a Romaniei, avand in vedere ca reprezentantii a peste 75 de tari din lume – companii lider in domeniul turismului- vor vizita, unii chiar pentru prima data, Romania si vor include tara noastra ca destinatie pentru clientii lor leisure si corporate. Programul evenimentului este astfel construit incat participantii sa aiba ocazia sa viziteze si sa descopere cultura si traditiile romanesti.
GlobalStar este o retea multinationala de travel management prezenta in peste 75 de tari, formata din 80 de companii lidere de piata in domeniul calatoriilor de afaceri, cu o cifra de afaceri de peste 13 miliarde dolari. Partenerii GlobalStar ofera servicii personalizate pe pietele locale, livrate de catre consultanti specializati si actioneaza conform unei strategii comune, dinamice si flexibile, care se adapteaza necesitatilor companiilor multinationale. Principalii competitori ai GlobalStar la nivel mondial sunt Amex si Carlson Wagonlit Travel.
Perfect Tour este reprezentantul GlobalStar in Romania si unul dintre liderii specializati in managementul calatoriilor de afaceri. Prin parteneriatul cu GlobalStar, Perfect Tour furnizeaza instrumentele necesare tuturor companiilor ce doresc o optimizare a bugetelor alocate calatoriilor de afaceri. Avantajul competitiv al Perfect Tour prin asocierea cu GlobalStar este livrarea unor servicii customizate pentru fiecare client in parte, cresterea eficientei, concentrarea pe reducerea costurilor clientilor sai, furnizarea unei consultante specializate si urmarirea unei politici de travel agreate impreuna cu clientii sai.
De asemenea, Perfect Tour are acces direct la sistemele de rezervare folosite de catre toti partenerii internationali GlobalStar, ceea ce inseamna oferirea celor mai bune preturi si posibilitatea reala de a compara ofertele, de a economisi banii clientilor sai si de a gasi disponibilitati instant pentru orice cerere. Platforma tehnologica GlobalStar permite si furnizarea rapoartelor dupa modele avansate, astfel incat clientul sa primeasca exact informatiile de interes. Perfect Tour ofera avantaje unice clientilor sai corporate oriunde ar calatori datorita respectarii unei proceduri globale si a prezentei partenerelor sai in peste 3.393 oficii din lume.