Perfect Tour se extinde pe continentul american

Pacific Perfect Tour este acum disponibil pentru romanii din Statele Unite.

Perfect Tour, agentie-lider pe piata serviciilor de turism din Romania, a anuntat azi deschiderea unui nou birou in Statele Unite, pentru a veni in intampinarea celor care vor sa calatoreasca cu precadere in Romania, Republica Moldova si oriunde in Europa.

Serviciile principale cu care Pacific Perfect Tour vine in intampinarea clientilor sai sunt bilete de avion la cele mai bune preturi pentru Bucuresti, Cluj, Timisoara, Chisinau si Kiev. De asemenea sejururi pentru cele mai populare destinatii turistice in Europa: Spania, Italia, Grecia,Turcia. Agentia ofera si pachete pentru tratamente medicale si spa in renumitele centre balneo-climaterice din Romania.

Pe langa acestea, Pacific Perfect Tour ofera servicii complete de calatorie cum ar fi: cazare si bilete de avion oriunde in lume, transferuri, inchirieri auto, croaziere, bilete de tren, destinatii exotice, tururi religioase in Israel, Portugalia, Kiev.

De asemenea, compania ofera avantaje deloc neglijabile clientilor sai: tarife preferentiale pentru bilete de avion, o politica de anulare extrem de flexibila, metode diferite de plata, Call Center disponibil prin accesarea numerelor Toll Free 24/7 din principalele destinatii turistice.

Pacific Perfect Tour va ofera serviciile celor mai experimentati insotitori de grup si ghizi. Serviciul de asistenta nonstop al agentiei este disponibil in numeroase limbi: romana, engleza, rusa, germana, franceza.

Noul birou din Los Angeles este al doilea deschis pe plan international, primul fiind in Republica Moldova. “Deschiderea noului sediu Perfect Tour din Statele Unite reprezinta un pas inainte in continuarea expansiunii noastre strategice”, a declarat Corina Pacuraru, Director General Perfect Tour Group.

Despre Perfect Tour

Infiintata in 2004, Perfect Tour este una dintre companiile de top din Romania cu o cifra de afaceri de peste 24 milioane Euro in 2010. Perfect Tour este prezenta prin cele 15 birouri proprii in Romania, Chisinau, Kiev si Los Angeles. Perfect Tour este acreditata IATA, ASTA, UFTAA, CECTA si este agent autorizat al celor mai importanti tur operatori internationali: Dertour, Meier’s, Tui, Thomas Cook, Neckermann, Kuoni. Compania este GSA in Romania pentru Rail Europe, cea mai vasta retea de cai ferate si singurul tur operator roman pentru Disneyland Paris in Romania. De asemenea, Perfect Tour este membru AMCHAM in Romania si Moldova si partener exclusiv GlobalStar in Romania, o companie multinationala de travel management.

 Tatiana Bulubica Corporate Communication Manager

Tel: 080 10 88888

Mobil: 0749 272 745

tatiana.bulubica@perfect-tour.ro