Perfect Tour ofera vacante unice prin VIP Travel

Perfect Tour a infiintat din luna noiembrie a acestui an un departament dedicat exclusiv serviciilor VIP, prin intermediul caruia sunt oferite cazari la hoteluri de 6* si de 7*, inchirieri de avioane private si iahturi, vacante exotice si luni de miere, calatorii pe insule indepartate.

Vacantele memorabile pot fi achizitionate direct de la birou, un consultant Perfect Tour se deplaseaza catre client oriunde acesta doreste.

Corina Pacuraru, general manager Perfect Tour: “Am cautat pe tot globul experiente unice si autentice pentru clientii nostri. Cum ar fi sa iti petreci seara cu o familie de localnici in Maldive, sa te intalnesti cu un astrolog in Jaipur sau sa iei cina intr-o tabara de beduini intre dunele din Abu Dhabi? Cam asa arata surprizele pe care le oferim pentru cei care isi doresc cu adevarat sa iasa din rutina.”

Perfect Tour ofera servicii exclusiviste si la bordul avioanelor sau in aeroporturile din toata lumea. Astfel, daca alegeti sa calatoriti la business class pe curse mai lungi sau inchiriati o aeronava privata aveti la dispozitie o gama extinsa de facilitati: acces la internet, posibilitatea de a organiza conferinte sau intalniri de afaceri, de a asculta muzica, de a viziona filme sau spectacole sau de a savura un show live.

Perfect Tour ofera iubitorilor de vacante inedite croaziera de 100 de nopti in jurul lumii cu preturi de la 10 479 euro de persoana in cabina interioara. Tariful unui croaziere in jurul lumii include: 100 nopti cazare cu pensiune completa, 15 excursii la tarm, bauturi alcoolice si non-alcoolice nelimitat la dejun si cina, acces la facilitatile navei: piscina, terenuri de sport, centru de fitness, teatru, biblioteca, participare la toate activitatile zilnice: jocuri, cautari de comori, turnee, karaoke, cursuri de dans, petreceri tematice, taxe portuare.

Plecarea in aceasta croaziera se face din Savona (Italia). Vasul Costa Deliziosa se opreste in fiecare port din itinerariu si fiecare pasager poate alege sa mearga in excursiile optionale.

Puteti alege totodata sa va petreceti vacanta in cele mai exclusiviste hoteluri preferate de cele mai pretentioase vedete. Cel mai sofisticat centru Spa din lume, The Spa at Mandarin, ce dispune de 17 sali pentru tratamente si relaxare, va asteapta in Miami, la Hotel Mandarin Oriental 6* cu preturi de la 194 euro de persoana pentru o noapte de cazare in Camera Mandarin Executive.

Daca vreti sa va simtiti precum o vedeta, puteti alege o insula privata in Seychelles: va recomandam Denis Private Island 5*. Preturile pentru o noapte de cazare pornesc de la 447 euro de persoana pe noapte in Beach Deluxe Cottage. Inchiriati o cabana cu terasa proprie si cu iesire la Oceanul Indian pentru un sejur romantic unic, pe care nu-l veti putea uita vreodata.

Acestea sunt doar cateva dintre experientele unice, exclusiviste pregatite de Perfect Tour pentru cei mai pretentiosi iubitori de calatorii.

Persoana de contact:

Nicu Solomon
Consultant Luxury Travel
Telefon: 0314 150 021, 0749 146 021
E-mail: luxury@perfect-tour.ro