Perfect Tour ofera reduceri de pana la 20% la ofertele estivale si in plus, toti copiii zboara, stau si se distreaza GRATIS la DISNEYLAND PARIS

In perioada 01 Martie- 12 aprilie Perfect Tour ofera o reducere “early booking” intre 10 si 20% pentru sejururi desfasurate in perioada 06 Aprilie – 07 Noiembrie 2011.

Oricand de-a lungul anului este un moment potrivit pentru a simti magia Disneyland Paris.

Astfel, Perfect Tour impreuna cu partenerii sai Disneyland Paris si AIR FRANCE au pregatit o oferta speciala pentru cei mici: *toti copiii cu varsta cuprinsa intre 0 – 12 ani vor zbura, vor fi cazati si vor beneficia de bilete de intrare in parcurile Disneyland Paris gratis (copiii vor plati doar taxele de aeroport).

*Conditiile minime care trebuie indeplinite pentru a beneficia de aceasta oferta sunt: gratuitatea se acorda unui copil insotit obligatoriu de 1 adult platitor, nu se accepta mai mult de doi copii pe familie, (al treilea copil plateste tarif normal) iar perioada de valabilitate a biletului de avion va corespunde cu perioada de cazare si vizitare a parcului Disneyland.

Exceptie fac camerele: Suites, Castle Club, Empire State Club si camerele din Disney’s Newport Bay Club® Family.

*Oferta nu poate fi combinata cu nici o alta oferta

Daca un loc este cu adevarat de poveste, atunci acel loc se numeste Disneyland-Tara Distractiei, visul oricarui copil si al oricarui parinte care vrea sa-si vada micutul erou de poveste. Aici, cei mici au parte de spectacole si parade in cele 2 parcuri magice, se vor distra in cea mai noua atractie :Toy Story Land, se vor intalni cu personajele Disney pe care le iubesc si vor face poze si primi autografe.

Nu uitati sa cumparati in avans de la Perfect Tour biletele de intrare in parc pentru a evita cozile interminabile. Utilizati serviciul gratuit FASTPASS pentru a reduce timpul de asteptare la atractiile din parcul Disneyland si parcul Walt Disney Studios. Dupa ce ajungeti pe unul dintre aeroporturile din Paris, autobuzele VEA va vor conduce direct la Disneyland in aproximativ 45 de minute.

Tariful este de la  273 euro* / adult in camera dubla / pachet pentru 3 nopti de cazare  cu 4 zile intrari in parc. Copiii 0 – 12 ani: GRATUIT

*tariful include reducerea de early booking de 20%.

Perfect Tour este o companie cu capital integral privat, avand ca obiect principal de activitate comercializarea serviciilor turistice. Înfiintata în anul 2004, compania are în prezent 12 filiale: Bucuresti, Brasov, Buzau, Craiova, Cluj-Napoca, Constanta, Galati, Iasi, Ploiesti, Pitesti, Tulcea si Chisinau si peste 600 de agentii partenere pe întreg teritoriul Romaniei. Cifra de afaceri pe anul 2009 a depasit 19 milioane euro, situând Perfect Tour în primii 3 jucatori din piata Agentiilor de Turism. Pentru 2010 estimeaza o crestere de 20%.

Perfect Tour, una dintre companiile de turism de top din Romania, acopera toate destinatiile din lume si ofera o gama larga de servicii: cazari interne si internationale, bilete de avion si de tren, transferuri, asigurari de calatorie, închirieri de masini si aeronave private, case de vacanta, parcuri de distractii, destinatii exotice, citybreak-uri, croaziere. De asemenea, compania ofera asistenta în obtinerea vizelor, organizarea de evenimente, teambuilding-uri si alte servicii pentru calatoriile de afaceri.

 

Camelia Alexandru – Product Department

Mobil: 0744.384.726

Camelia.alexandru@perfect-tour.ro