Perfect Tour ofera clientilor VIP destinatii de lux inedite: insula privata la cheie sau la conac printre girafe

Dincolo de alegerea destinatiei propriu-zise, o vacanta de lux este caracterizata de nivelul de personalizare oferit clientului. Perfect Tour isi dedica intregul efort si toate resursele pentru indeplinirea dorintelor specifice tuturor clientilor.

Luxul ca notiune de vacanta

Pentru categoria de lux, Perfect Tour este singura agentie din Romania care a creat un departament dedicat exclusiv serviciilor VIP, prin intermediul caruia sunt oferite servicii high class.

Unicitatea serviciilor VIP de la Perfect Tour consta in faptul ca vacantele pot fi achizitionate direct de la birou. Un consultant Perfect Tour se deplaseaza la client oriunde acesta doreste.

Pe langa confortul unei atmosfere familiare si timpul pe care il castiga clientul, mai beneficiaza de maxima confidentialitate si primeste toate informatiile indispensabile pentru alegerea unei vacante perfecte. Consultanta personalizata este foarte apreciata mai ales in cazul unor cereri atipice, a unor trasee ce implica multe servicii incluse.


Soneva Gili, Maldives

Atunci cand vorbim de vacante de lux, putem lua in considerare sejururile la hoteluri sau resorturi de peste 6*, vacante in destinatii speciale, exotice si, bineinteles, servicii impecabile.

Un concurent redutabil  in inchirierea celei mai extravagante insule din lume, este o alta bijuterie a Maldivelor – incomparabila Six Senses Soneva Gili Resort.

Situata in una dintre cele mai mari si frumoase lagune, arhitectii resortului s-au asigurat ca fiecare oaspete beneficiaza de o privesliste 360° asupra apei cristaline a marii. Insula de corali este inconjurata de 44 bungalouri din stuf, un design inovator ce pune amprenta asupra resorturilor din Maldive. Urmand motto-ul companiei Soneva “Lux intelligent”, oaspetii sunt rasfatati cu festine gastronomice, divertisment traditional  si sedinte de masaj intr-unul unul dintre cele mai luxoase spa-uri.

Insula poate gazdui 100 de oaspeti, fiind ideala pentru  organizarea nuntilor sau a altor evenimente speciale. O experienta unica in viata, pentru a inchiria intreaga insula suma este de aproximativ 1.000.000 euro/ saptamana.

http://www.sonevagili.com

Soneva Gili Suite: de la 489 EUR/persoana/noapte/cazare + mic dejun, plus transfer dus-intors: 149 EUR/persoana

Soneva Gili Residence: de la 815 EUR/persoana/noapte/cazare + mic dejun, plus transfer dus-intors: 149 EUR/persoana

Transfer cu barca rapida de la aeroportul Male (aprox. 15 min.)

O alta oferta pentru iubitorii destinatiilor de lux inedite, este Giraffe Manor/ Conacul Giraffe

Centrul Giraffe a fost infiintat de AFEW (African Fund for Endangered Wildlife),initial pentru protejarea Girafei Rothschild, acum devenind centrul operational si educational a programelor scolare pentru copiii din Kenya. Centrul se mandreste cu o suprafata de 1.5 km printre  padurile Ngong si a teritoriilor arborigenilor Oloua, cuprinzand 100 ha de suprafete montane aride.

S-a pastrat habitatul original intact a girafelor si a numeroaselor specii de pasari si animale, incluzand warthogs, hiene si ocazional leoparzi. Puteti descoperi diferite specii de pasari, luand parte la explorarea faunei expansive si variate.

Giraffe Manor  dispune de o locatie ideala,in suburbiile orasului Nairobi. Va putem oferi vizite la Muzeul National din Kenya, unde puteti afla mai multe despre istoria si traditiile Kenyei, excursie la Piata Maasai, unde puteti achizitiona obiecte artizanale maasai. Va veti putea rasfata facand cumparaturi la magazinele renumitilor designeri ca Anna Trezbinski si Penny Winter, situate foarte aproape de Giraffe Manor.

Pretul de cazare la conac: de la US$ 440 de persoana/noapte pentru regim all inclusive sau de la US$ 390 de persoana/noapte pentru demipensiune.

Pretul Include: Transfer aeroport & toate transferurile in zona Karen & Langata (in perioada sejurului)

Masa (unde este specificat), vinul casei, bauturi, apa inbuteliata, bere,  bauturi alcoolice locale, spalatorie , TVA, intrarea la  AFEW Giraffe Centre, o donatie catre AFEW, acces internet wireless la Giraffe  Manor.

http://www.tamimiea.com/giraffe-manor/index.html

Contact:

luxury@perfect-tour.ro
0314 150 021/ 0749 146 021