Perfect Tour isi asteapta clientii cu program prelungit si un nou loc de joaca pentru copii !

Perfect Tour a amenajat un spatiu de joaca pentru copiii care ajung alaturi de parinti in agentia amplasata in sediul central din Bucuresti. Programul agentiei este de la 9:00 pana la 22:00, iar sambata si duminica, pana la ora 18:00. Asadar, parintii care si-au lasat pe ultima suta de metri rezervarile pentru vacanta sau inca nu s-au hotarat, pot veni insotiti de micutii lor, care se pot bucura de spatiul amenajat in stil Disney, in timp ce parintii achizitioneaza vacanta mult asteptata.

Fiind tour operator Disneyland Paris in Romania, Perfect Tour numara printre clientii sai si copii de diferite varste. De asemenea, mare parte din vacantele vandute la Perfect Tour se adreseaza familiilor cu copii. “ Ideea crearii unui spatiu de joaca Disney a venit in mod natural, deoarece se intampla de multe ori ca parintii sa vina alaturi de copii in agentie, pentru a-si alege vacanta dorita”, a declarat Corina Pacuraru, Director General Perfect Tour. “Am dorit sa aducem o reala bucurie copiiilor si clientilor nostri si sa le facem cat mai placuta sederea la noi in agentie”.

Spatiul este amenajat in stilul Disney, de la mobilier si jucarii, pana la filmuletele si jocurile disponibile pentru copii. Mai mult, acestia au la dispozitie diverse carti de colorat si instrumente de colorat, carti de citit sau de activitate, plastilina, acuarele si alte ustensile pentru pictura, toate puse la dispozitie de partenerii Perfect Tour: Egmont si magazinul virtual www.happyschool.ro.

De asemenea, Perfect Tour pune la dispozitie asistenta 24 ore / 7 zile prin telefon si online. Spatiul de joaca, Disney ii asteapta pe copii, impreuna cu parintii, in agentia din strada Sipotul Fantanilor, numarul 8, sector 1, Bucuresti.

Astfel, Perfect Tour ofera inca o data un serviciu premium pentru clientii sai, venind in intampinarea nevoilor acestora si creind un nou avantaj pentru consumatorii de experiente turistice unice si memorabile. Acest demers se inscrie in strategia pe termen lung Perfect Tour, de lider de piata in domeniu, marcand inca o etapa in instaurarea unor standarde de calitate superioare pe piata de profil.