PEPINIERA ARTISTILOR

Licitatie de arta

Proiect de sensibilizare si sprijin pentru micii artisti

Lucrarile de arta trebuie sa circule si sa bucure privirea si sufletul celui care le detine, subliniind valoarea obiectului de arta ca investitie.

Avem deosebita placere de a va invita vineri, 12 februarie la licitatia de arta PEPINIERA ARTISTILOR, proiect organizat de studentii masteranzi in anul I ai Universitatii de Arta Teatrala Tirgu-Mures in colaborare cu Galeria Kromart si Liceul de Arta Tirgu-Mures.

Lipsa interesului pentru evenimentele din zona artelor vizuale cat si indiferenta manifestata fata de adevarata cultura este o realitate la care asistam zilnic, iar „roadele“ le suportam in plan vizual, comportamental si verbal. Perpetuarea iresponsabila a confuziei de valori ne afecteaza viata de zi cu zi, atat pe strada, cat si la televizor.

Scopul proiectului este de a sprijini tinerii artisti ai Liceului de Arta pentru realizarea proiectelor viitoare, prin crearea unui climat propice dezvoltarii pietei de comert cu arta si promovarea valorilor locale contemporane.

Proiectul este adresat oamenilor de afaceri, persoanelor fizice, comerciantilor de arta, micilor intreprinzatori, colectionarilor, dar si publicul larg iubitor de arta.

Va asteptam vineri, 12 februarie ora 18.00 la Galeria Kromart, parterul Mures Mall, pentru a lua parte la un eveniment cultural unic!

Organizatori:
Universitatea de Arta Teatrala Tirgu-Mures
Fundatia Culturala Kromart Tirgu-Mures

Parteneri:
Liceul de Arta Targu Mures
Complexul Mures Mall
S.C.Reea S.R.L.