Pentru prima data la Expert Design Concept: Rulouri Exterioare de lux

 

Rulourile exterioare reprezinta o bariera eficienta impotriva razelor solare. Va oferim rulouri exterioare ce previn incalzirea geamurilor  si, implicit, rulouri exterioare ce previn incalzirea spatiului interior. Stiati ca circa 40% din transferul termic dintre locuinta si mediu se realizeaza prin ferestre? Alegand produsele din gama rulouri exterioare, veti beneficia de protectie termica pe tot parcursul verii.

Mai mult, rodusele din gama rulouri exterioare din aluminiu  reduc semnificativ transferul sonor dintre interior si exterio

In acelasi timp, intreaga gama de rulouri exterioare are rolul de bloca complet lumina, asigurand o atmosfera odihnitoare.

Solutia optima daca doriti sa beneficiati atat de protectie antiefractie cat si de protectie impotriva intemperiilor. Elementele de siguranta ale gamei de rulouri exterioare nu permit fortarea acestora din exterior. Rulouri exterioare ce ofera siguranta si protectie locuintei dvs!

Expert Design Group va propune Rulouri exterioare cu plase insecte plisse (plase anti-insecte) – plase tanari! Dubla functionalitate a produselor din gama de rulouri exterioare aluminiu cu plasa insecte plisse (plase tantari) le recomanda ca fiind alegerea perfecta atunci cand doriti un produs care sa va protejati atat de intemperii , cat si  de “musafirii nedoriti” imposibil de evitat pe timpul verii.

Gama de rulouri exterioare face parte din grupul de produse din tehnica de umbrire exterioară oferite de catre Expert Design Group pentru confortul caminului tau.