Pentru prima dată în România, MIDOCAR prezintă modelul Volkswagen Amarok

09.09.2010

Înainte de lansarea oficială în România, MIDOCAR prezintă în avanpremiera modelul Volkswagen Amarok, în cadrul ediţiei de toamnă a târgului Super Pescar 2010. Pentru publicul din România, aceasta este prima ocazie în care va putea admira vedeta anului 2010 a mărcii Volkswagen Autovehicule Comerciale.

Târgul se va desfăşura în perioada 9 – 12 septembrie 2010, în cadrul Complexului Romaero Băneasa. În fiecare zi de program a târgului, la standul MIDOCAR va fi expus primul pick-up de la Volkswagen Autovehicule Comerciale, modelul Amarok , dar şi noul model Volkswagen Touareg.

Târgul Super Pescar este un eveniment dedicat pasionaţilor de pescuit şi de vânătoare, dar şi de alte activităţi desfăşurate în aer liber. Modelele prezentate la standul MIDOCAR, Volkswagen Amarok şi Volkswagen Touareg, sunt construite pentru a face faţa cu succes experienţelor off-road.

Vizitatorii sunt aşteptaţi de joi până sâmbătă, între orele 10.00-18.00, şi duminică, în intervalul orar 10.00-16.00. Consilierii MIDOCAR vor fi prezenţi pe toată durata târgului pentru a vă putea oferi mai multe informaţii despre cele două modelele expuse.

Înfiinţat în 1992, MIDOCAR este primul importator Volkswagen de pe piaţa din România. În prezent MIDOCAR este dealer & service autorizat al mărcilor Volkswagen şi Audi în România, oferind o gamă de servicii complete (pre-vânzare şi post-vânzare) pentru mărcile comercializate. Totodată, MIDOCAR comercializează autovehicule de ocazie, sub marca Weltauto. Activitatea se desfaşoară în Bucureşti în cele două locaţii MIDOCAR Otopeni şi MIDOCAR Vitan şi în oraşul Buzău, la MIDOCAR Buzău.