Pensiunea Firiza- servicii de lux, primire ca la mama acasa

Pana acum cativa ani pensiunile erau destul de ocolite atunci cand se vorbea despre cazarea turistilor deoarece serviciile pe care le ofereau acestea lasau de multe ori de dorit.
Ei bine, aceste lucruri s-au schimbat extrem de mult in ultimii ani, dovada constand in numarul din ce in ce mai mare de turisti care apeleaza la serviciile pensiunilor din toata tara.
Proprietarii de pensiuni au facut adevarate schimbari in ceea ce priveste calitatea serviciilor oferite, astfel ca acum turistii beneficiaza de cele mai bune conditii de cazare.
Specialistii in web design  Silkweb, au lansat pe piata cel mai nou proiect al sau numit pensiune-maramures.ro. Acesta este cel mai complex portal al pensiunilor din zona Maramuresului, prin intermediul caruia turistii au posibilitatea de a afla toate informatiile despre pensiunile maramuresene, serviciile pe care le ofera, preturile precum si posibilitatea de a viziona atat imprejurimile cat si interiorul acestora cu ajutorul galeriei foto de care dispune fiecare pensiune in parte.
Una din cele mai frumoase pensiuni din Maramures este pensiunea Firiza. Aceasta este una din cele mai vechi localuri de cazare din pitorescul judet. Asezata atat in apropierea lacului Firiza precum si in apropierea muntelui Piatra Soimului, pensiunea este locul ideal atat pentru cei care doresc sa se bucure de linistea naturii cat si pentru iubitorii de sporturi extreme.
Pe langa serviciile exceptionale pe care le ofera proprietarii pensiunii, acestia isi intampina oaspetii atat cu mancaruri traditionale maramuresene, dar si specifice fiecarei zone de unde previn turistii si nu in ultimul rand isi intampina turistii cu cea mai mare caldura, astfel ca acestia sa se simta ca acasa, si sa nu duca lipsa de nimic.