Pell Amar – reduceri in Farmaciile DONA

Ofera corpului relaxare si hidratare cu produse Pell Amar, pe baza de extract de namol terapeutic!
Pell Amar si Farmaciile DONA te asteapta in luna iunie cu reduceri de 15%!

In luna iunie Pell Amar Cosmetics te asteapta in Farmaciile DONA cu reduceri la produsele de ingrijire corporala.

Pell Amar – Gel Anticelulitic, cu capsule de cofeina, imbunatateste estetica corporala prin reducerea stratului subcutanat de lipide, netezeste pielea si estompeaza aspectul de coaja de portocala, regenereaza tesutul cutanat, ii reface fermitatea si reda aspectul tanar al trupului.
Principiile active din acest produs stimuleaza lipoliza in interiorul adipocitelor, descompunand grasimile si contracarand acizii grasi nesaturati, imbunatatesc microcirculatia venoasa si limfatica, ceea ce determina eliminarea produsilor de lipoliza. Totodata restructureaza tesutul conectiv, favorizeaza hidratarea, regenereaza colagenul si fibrele de elastina. Pielea devine ferma cu aspect tanar si sanatos. Stopeaza efectul citotoxic al radicalilor liberi. Pentru a obtine rezultate maxime, foloseste Pell Amar – Gel Anticelulitic de doua ori pe zi. Se aplica pe pielea curata si se maseaza usor pana la absorbtia completa. Efectul care se simte imediat este cel de racoare, datorat continutului de menthol.
Un simplu masaj imbunatateste circulatia si echilibreaza sistemul nervos. Pell Amar – Crema de Masaj – imbunatateste aspectul pielii, are efecte calmante, contribuie la relaxarea corpului. Formula hranitoare – ulei de portocale, ulei de migdale, unt de shea, capsule de ceai verde – hidrateaza si regenereaza pielea. Folosirea zilnica a acestui produs ofera relaxarea necesara organismului.

Mai multe detalii gasiti in Farmaciile DONA sau pe www.pellamar.com. 

www.facebook.com
www.pellamar.com
office@pellamar.com