Pell Amar – acum si in DM Dogerie Markt

Linia de ingrijire orala Pell Amar o gasesti acum si in DM Drogerie Markt, una din cele mai puternice retele de retail specializate in domeniul frumusete si wellness.

Proprietatile terapeutice ale extractului Pell Amar, din namol terapeutic, sunt valorificate in produse destinate ingrijirii orale, special create pentru prevenirea sangerarilor gingivale si a tartrului dentar, fara fluoruri, parabeni, pigmenti si arome articiale.

Gama contine trei produse:
– Pasta de dinti Pell Amar cu menta;
– Pasta de dinti Pell Amar cu anason;
– Apa de gura Pell Amar.
Principalele beneficii ale acestor produse sunt:
– Efectul de curatare perfecta a cavitatii bucale fara agresiuni asupra smaltului dintilor si gingiilor ca urmare a utilizarii unor agenti abrazivi blanzi;
– Controlul sangerarilor gingivale;
– Refacerea si ingrijirea gingiilor;
– Actiune biotrofica, stimulatoare si antiseptica;
– Remineralizarea smaltului si asigurarea materialului de reconstructie pentru dinti;
– Utilizarea unor abrazivi corespunzatori astfel incat pasta de dinti sa poata fi folosita si cu periuta de dinti electrica, fara riscul de deteriorare a smaltului;
– Improspatarea respiratiei si dezodorizarea cavitatii bucale;
– Siguranta in utilizare – nu contine fluoruri, parabeni, pigmenti si arome artificiale.

Principiul activ, extractul PELL AMAR, contine minerale – Ca2+ si PO43- cu rol in procesele enzimatice de scindare a glicerofosfatului de calciu; Mg2+ si Cl- cu rol de activatori ai fosfatazelor alcaline, aceste procese fiind responsabile de remineralizarea dintilor si contribuie la prevenirea leziunilor smaltului si la prevenirea aparitiei cariilor. S-a dovedit, de asemenea actiunea bacteriostatica a extractului Pell Amar, efectul final traducand-se in inhibarea eliminarii de acid in placa dentara, datorat existentei unor bacterii ce adera la suprafata dintilor (Streptococcus Mutans, S.Sobrinus, S.Sangius). Nu in ultimul rand amintim actiunea antiinflamatoare si cicatrizanta care contribuie la mentinerea gingiilor sanatoase.
Actiunea principiului activ de baza, extractul Pell Amar este stimulata si completata de extracte vegetale certificate organic:
– Extract de Musetel cu actiune cicatrizanta, antiseptica, emolienta, antiinflamatoare, deodorizanta, usor anestezica;
– Extract de Echinacea eficient in tratarea leziunilor ce se vindeca greu, a leziunilor herpetice, infectiilor locale, cicatrizant si antiseptic, stimuland in acelasi timp imunitatea naturala;
– Abraziv bland care nu lezeaza gingiile si smaltul dintilor.

S-a optat pentru o formula fara fluoruri in scopul micsorarii riscului aparitiei unor afectiuni datorate excesului de fluor (hipotiroidism, osteoporoza etc.). De asemenea, gama contine si o pasta de dinti fara menta putand fi utilizata de persoanele ce urmeza tratamente homeopate in care menta este contraindicata, sau de persoanele alergice la menta.

Ne puteti gasi si pe www.pellamar.com sau pe http://www.facebook.com/pellamarcosmetics