Pell Amar – Dar cu suflet

Au venit sarbatorile si totodata momentul intampinarii unui nou an. Decembrie este luna cadourilor, a zambetelor , a bucuriei, a sperantei! Este luna magiei! Acum, mai mult ca oricind, frumusetea trebuie sa ne inconjoare!

O lume intreaga sarbatoreste, de aceea te invitam si noi la sarbatoare!

Pell Amar Cosmetics a pregatit pentru tine si pentru cei dragi tie cadouri deosebite. Te asteptam cu reduceri in farmaciile CATENA si REMEDIO.

Poti alege produsele pentru ingrijirea tenului, din linia Renaissance, care iti vor regenera, proteja si hidrata pielea, ii va imbunatati elasticitatea si ii va reda stralucirea.

Te poti rasfata cu produsele din linia SPA, ce iti vor alunga oboseala si iti vor aduce buna dispozitie, contribuind la eliminarea stresului.

Cu produsele din linia Therapy se pot trata diferite eczeme si leziuni ale pielii, imflamatii si traumatisme ale sistemului osos, mialgii si miozite.

Luna aceasta, pentru ca este luna magica, Pell Amar Cosmetics a lansat si linia Oral Care pentru ingrijirea orala. Zambeste cu aceste produse fara fluor, parabeni, pigmenti si arome artificiale, special create pentru refacerea si ingrijirea gingiilor.

Bucura-te din plin de fiecare dar  daruit si primit!

 

Am fi bucurosi sa ne vizitezi si pe:

www.pellamar.com