Pe timp de vară, Indoor Media aduce o briză neconventională călătorilor CFR

Suporturile de plasme au venit in intampinarea calatorilor CFR cu un nou continut publicitar si informational, menite sa faca trecerea timpului mai usoara, cu ocazia deschiderii sezonului estival, cand traficul de calatori este vizibil crescut fata de alte perioade ale anului

In ultimul trimestru al anului 2009, studiul realizat de catre compania Mercury Research, asupra vizibilitatii plasmelor, detinute de catre Indoor Media, a fost relevat prin faptul ca peste 90% dintre calatorii prezenti in statiile CFR acorda, in medie, 7 minute de atentie continutului de pe ecrane. Calatorii au remarcat faptul ca timpul trece mai usor, pana la sosirea trenurilor, datorita continutului publicitar si informativ expus pe suporturile prezente in gari.

Studiul a fost realizat de catre compania Mercury Research fiind cercetate aproximativ 1.000 de persoane prin metodele intervievarii si observarii, peste 70% dintre acestea remarcand, in primul rand, continutul publicitar emis, urmat apoi de continutul informativ.
Reprezentantii companiei Indoor Media au remarcat faptul ca suporturile de plasme din gari au avut un impact extraordinar in randul consumatorilor de publicitate, urmand ca portofoliul de locatii CFR sa se extinda la nivel national. Ultimele locatii intrate in portofoliul playerului de publicitate neconventionala sunt garile din Timisoara, Craiova si Brasov, urmate de cea mai noua achizitie, gara Cluj-Napoca, ai carei calatori au avut prilejul de a asista la inaugurarea noului suport amplasat, in luna aprilie 2010.
Datorita impactului publicitar major pe care plasmele din gari l-au inregistrat in randul calatorilor, compania de publicitate Indoor Media urmareste dezvoltarea continua pe acest segment de piata, imbunatatind continuu serviciile informationale si bucurandu-se de favorabilitatea unei media lipsite de factori perturbatori, cu atentie maxima si probabilitatea mare de atingere a targetului vizat.

Actualmente, paleta de locatii CFR in care divizia de indoor advertising, Indoor Media, activeaza, este dispusa in garile din Cluj, Timisoara, Craiova si Brasov, Bucuresti, Constanta, Galati, Iasi, Predeal sau Sinaia.
Divizia de indoor a grupului Media Pro (Alerria Management), Indoor Media, a abordat, de la infiintare si pana astazi, arii ale publicitatii neconventionale, afirmandu-se prin suporturile inovative si usor de remarcat.

Locatiile puse la dispozitia clientilor de catre Indoor Media, sunt reprezentate de o selectie a celor mai bine cotate sali de fitness din Bucuresti, centre spa si wellness, peste 80% din centrele universitare si liceele bucurestene si din tara, cinematografele Hollywood Multiplex si Cinema Pro.

Date de contact:

Mădălina Bonea – Specialist Marketing Indoor Media
Mail: madalina@indoormedia.ro
Mobil: 0722.682.022
Fix: 031.10.29.555
Site: www.indoormedia.ro