Pe site-ul www.led-concept.ro gasesti cele mai bune tuburi LED

Magazinul online Led Concept iti ofera tuburi led ieftine si de cea mai inalta calitate de pe piata, pentru ca tu sa economisesti la factura de curent electric.
Daca iti doresti sa ai un sistem de iluminare economic si cu putere mare, alege un sistem de iluminat de acest fel.

Ce beneficii iti ofera un sistem de iluminat cu tuburi LED?

Avantajele unui astfel de sistem de iluminat sunt numeroase, Mai jos va vom prezenta beneficiile si importana acestor tuburi LED:

  • Eficienta ridicata: aceste sisteme de iluminat iti ofera o lumina mult mai puternica, comparativ cu cele clasice si de asemenea, lumine pe care acestea o proiecteaza, este mult mai apropiata de lumina naturala, pe care sigur o doresti;
  • Rezistenta crescuta: aceste tuburi led prezinta o rezistenta mare la socuri si vibratii, fapt demonstrat de neexistenta unui filmanet, care este prezent de obicei la cele incandescente. Astfel, acestea se pot folosi in spatii mari de depozitare, birouri sau chiar terenuri de sport, acolo unde exsita un rict mult mai mare de a le lovi;
  • Durata mare de viata: acestea pot fi utilizate de doua ori mai mult in comparatie cu cele fluorescente si de peste 50 de ori comparativ cu cele incandescente. Astfel, nu va mai fi nevoie sa le schimbati la fel de des, cum se intampla la celelate tipuri clasice, putand astfel sa faceti o economie ridicata;
  • Consum redus de energie electrica: cel mai mare avatanj oferit de tuburile LED este consuml scazut de energie electrica. Acesta poate fi de 10-15 ori mai mic decat al unui sistem vechi de iluminat.

Comparatia cu vechile neoane

Comparand acest corp de iluminat cu versiunea mai veche a sa, putem spune ca, in mod clar reprezinta un pas inainte din toate punctele de vedere. Datorita tendintei omenirii spre cat mai putina poluare, spre minimalizarea corpurilor de iluminat precum si nevoia de a ilumina spatii mai vaste au permis acestui nou corp de iluminat sa intre si sa se dezvolte ca atare pe piata .

tuburi led

De unde poti achizitiona tuburi led ieftine?

Magazinul online Led-Concept comercializeaza tuburi LED la cele mai mici preturi din mediul online si de pe piata daca doresti sa vizitezi magazinele. Acest sistem de iluminat ieftin, comercializat aici sunt alegerea potrivita ce va o ofera o eficienta maxima la preturi accesibile.

Led-Concept prezinta produse la cele mai bune preturi din Romania.

Toate produsele vin insotite de certificate de garantie si conformitate. Pentru a comanda tuburi LED ieftine de la Led-Concept poti suna la numarul de telefon 0734.635.073.