Pe locuri, fiti gata, start! A inceput Project Expo!

Declaram deschis maratonul ofertelor surprinzatoare pe piata imobiliara romaneasca, unde vor participa cei mai competitivi dezvoltatori timp de trei zile!

Expozantii prezenti la a patra editie a targului imobiliar Project Expo, ce si-a dat startul in aceasta dimineata, au venit incarcati cu oferte de exceptie! Exemple graitoare in acest sens sunt dezvoltatori ca Domus Stil, ce lanseaza pe piata apartamente de 2 camere, la pretul surprinzator de 47.000 Euro, sau ca Grup Constructii Vest, ce ofera apartamente de lux, la malul marii, la preturi incepand cu 50.000 Euro, TVA inclus.

Ansamblului rezidential “Dealul Verde” pluseaza cu o oferta greu de refuzat, si anume achizitionarea unei case cu teren la pret de garsoniera! Totul se vinde “La cheie”, iar pretul de vanzare de 45.000 Euro faciliteaza obtinerea unei locuinte compusa din living, 2 dormitoare, baie, bucatarie si spatiu tehnic. Vizitatorii interesati de achizitionarea unei case, sunt indemnati sa viziteze si standul dezvoltatorului Niros Distributie, ce detine un complex de 40 de vile cu suprafata de 80 de metri patrati pe malul lacului Balotesti, preturile variind intre 60.000 Euro si 150.000 Euro.

Onyx Residence a venit pregatit cu o oferta variata, remarcandu-se prezenta unui numar de 60 de apartamente de 2 camere la pretul   57.500 euro cu tva inclus. Dezvoltatorul ansamblului rezidential Brancusi, Conimpex Company, se arunca in lupta cu un discount de 10% la orice contract inchis pe perioada targului Project Expo. Oferta lor cuprinde un numar de 65 de garsoniere, cu preturi pornind de la 45.000 Euro, cat si un numar total de 275 de apartamente cu 2 camere, valorand 60.000 Euro fiecare si fiind localizate in Drumul Taberei.

Cea mai ieftina locuinta prezentata in cadrul targului costa 16.000 Euro. Garsoniera amplasata intr-un bloc de 160 unitati locative, dintre care 118 garsoniere,  este finisata “La Cheie”, cu materiale de calitate.

Sunt enumerate anterior doar o mica parte din ofertele ce va asteapta la Targul Project Expo, din perioada 18 – 20 septembrie de la Palatul Copiilor!

Parteneri: BRD, Radio 21, Premium Imobiliare.

Pentru mai multe detalii, va rugam sa accesati site-ul www.projectexpo.ro!