Pe heborom.ro gasiti tot ce va doriti de la un container pentru dus

wc-dus-containere2Cu siguranta ati vazut in strainatate containere de dus plasate in locuri publice, iar acestea v-au adus benficiu intrucat sunt foarte practice si usor de utilizat. Firma noastra fabrica aceste containere de inalta calitate pentru dumneavoastra, la un pret de exceptie si, bineinteles, la calitate superioara. Costurile de productie ale acestor produse sunt reduse, iar termenul de executie nu este deloc lung, intrucat datorita tehnologiei de ultima generatie, acestea re pot realiza fara sudura, utilizandu-se doar otelul zincat de cea mai buna calitate, iar pentru peretii exterior, se practica placarea lor cu table trapezoidala filmata.

Pentru containerele standard, table cel mai des  intalnita este cea neagra, DKP si sudura, iar in ceea ce priveste operatiunea de galvanizare, aceasta este necesara deoarece astfel se previne coroziunea otelului, iar acesta este adevaratul motiv pentru care containerele noastre nu se confrunta niciodata cu ruginirea si le face sa fie mereu ca si noi.

Proiectarea containerului de dus

Intrucat containerele noastre sunt realizate atsfel incat sa fie rezistente si durabile, in proiectarea lor au intrat detalii precum supunerea la conditiile climeaterica si trecerea cu brio peste orice intemperie, astfel ca indiferent de anotimp, containerele de dus de la noi vor dainui. In ceea ce priveste imbinarea pieselor, punctele sale de legatura sunt constituite din saibe si piulite si nu se foloseste sudura in niciun caz. Trebuie sa stiti ca toate containerele a caror proiectare s-a realiza fara sudura, rezistenta lor creste considerabil.

Podelele containerului sunt realizate din ciment natural, adica fibrocement, acesta dandu-i rezistenta mare si facandu-l compact. Avantajul sau este ca nu contine azbest si nu este afectat de conditiile climaterice si de umezeala, iar printer beneficiile majore se numara faptul ca toate containerele fabricate de noi rezista la cutremure, trasnportul se realizeaza foarte usor, este economic si, nu in ultimul rand, nu exista niciun risc de ruginire. Daca doriti ca sa beneficiate de geamuri, acestea se pot realiza dupa comanda, fara nicio problema, ele fiind tot de calitate superioara si asamblate dupa sistemul nostru propriu. Rugina este primul inamic al tuturor obiectelor din metal, tocmai de aceea facem tot posibilul sa nu existe aceasta dilema.

Transportul lor este si acesta un aspect destul de des folosit si de cele mai multe ori intampina dificultati, iar la acest capitol noi ne-am gandit cum sa va facem viata ma usoara sis a puteti trasnporta fara griji containerului de dus pe care il doriti.

Cumpararea containerului de dus de la noi, cea mai buna alegere

Calitatea cu care ne onoram fiecare comanda cu siguranta va fi demonstrata inca de la prima utilizare a containerului, de aceea va invitam sa aruncati o privire pe pagina noastra oficiala: www.heborom.ro sau sa sunati la numarul de telefon: 0724.211.251 si sa cumparati containerul de dus potrivit si pe care il doriti. Consultantii nostri online va stau la dispozitie de luni pana vinery, intre orele 8:00-16:00 si va vor da orice informatie de care aveti nevoie referitoare la produsele noastre si la calitatea pe care o prezinta.