PE 3 IULIE, LE GAGA TE INVITA LA CONCERT PITBULL !

Sambata, 3 iulie, Le Gaga Terrace, Restaurant & Lounge ti-l aduce, pentru prima data in Romania, pe Pitbull, unul dintre cei mai renumiti rapperi americani ai momentului !
Ai ascultat melodia “Hotel room service” difuzata pe toate posturile de radio si televiziune, ai dansat pana la epuizare pe ritmurile alerte ale piesei “I know you want me” si ai fredonat deseori “Shut it down” sau “The Anthem”. Acum te poti bucura de toate aceste hit-uri, dar si de cea mai recenta piesa semnata Pitbull, “Can’t stop”, intr-un live performing pe care il astepti de mult timp.
Si nu esti singurul entuziasmat de marele eveniment ! Pitbull, pe numele sau adevarat Armando Christian Perez, s-a declarat foarte incantat de primul sau concert pe meleaguri romanesti: “Va astept pe toti la Le Gaga sa ne distram si sa cantam impreuna melodiile voastre preferate, la un show cu adevarat special!”
Pe 3 iulie nu pierde unul dintre cele mai importante evenimente ale acestui sezon: concertul faimosului Pitbull, pentru prima data in Romania, numai la Le Gaga !

Pitbull – Can’t stop :

Pitbull – I know you want me :

Pitbull – Hotel Room Service :

Pitbull – Shut it down :

Pitbull – The Anthem :