PE 3 IULIE, LE GAGA TE INVITA LA CONCERT PITBULL !

Sambata, 3 iulie, Le Gaga Terrace, Restaurant & Lounge ti-l aduce, pentru prima data in Romania, pe Pitbull, unul dintre cei mai renumiti rapperi americani ai momentului !
Ai ascultat melodia “Hotel room service” difuzata pe toate posturile de radio si televiziune, ai dansat pana la epuizare pe ritmurile alerte ale piesei “I know you want me” si ai fredonat deseori “Shut it down” sau “The Anthem”. Acum poti asculta live aceste hit-uri, dar si de cele mai recente piese semnate Pitbull : “Can’t stop”, “Alright”, “Maldito Alcohol”, sau “Game On”, un featuring cu Tkzee si Dario G inclus pe albumul oficial “Listen Up” al Cupei Mondiale FIFA 2010, toate intr-un live performing pe care il astepti de foarte mult timp.
Si nu esti singurul entuziasmat de acest concert ! Pitbull, pe numele sau adevarat Armando Christian Perez, s-a declarat foarte incantat de primul sau concert pe meleaguri romanesti: “Va astept pe toti la Le Gaga sa ne distram si sa cantam impreuna melodiile voastre preferate, la un show cu adevarat special!”
Pe 3 iulie, nu pierde evenimentul la care ti-ai dorit sa iei parte atat de mult: concertul faimosului Pitbull, pentru prima data in Romania, numai la Le Gaga !

Pitbull – “Listen Up” FIFA World Cup 2010 :

Pitbull – Alright :

Pitbull – Maldito alcohol :

Pitbull – Can’t stop :

Pitbull – I know you want me :

Pitbull – Hotel Room Service :

Pitbull – Shut it down :

Rsvp : 0727 534 242/ 0729 534 242

www.legaga.ro
office@legaga.ro

Parcul Herastrau (intrare Soseaua Nordului)